Medvedgradske glazbene večeri u organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Menart BPM-om i Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica" već tradicionalno obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba. Informaciju da su u prodaji ulaznice za Medvedgradske glazbene večeri 2015. mnogi će oduševljeno dočekati jer već tradicionalno pohode Medvedgrad sredinom srpnja, u želji da se osvježe u zelenilu šume i uz zvukove pomno biranih glazbenih imena

medvedgrad_glazba_cijela

Za sve tri večeri, 16., 17. i 18. srpnja, u prodaji je, uz onu standardnu, i po 30 ulaznica koje uključuju poseban program „Akustika na vrhu kule“. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se hrvatski kantautori: Auguste (16.srpnja) , Dina Rizvić (17. srpnja) i NLV (18.srpnja).

Program „Akustika na vrhu kule“ ne naplaćuje se posebno, ali na njemu će moći prisustvovati samo trideset  dovoljno brzih kupaca koji na prodajnom mjestu ili putem interneta odaberu kao dodatni program opciju „Akustika na vrhu kule“.

Program „Akustika” prepoznat je akustični serijal koncerata nastao u suradnji s portalom Muzika.hr koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore.

Za koncerte grupe Pavel (16. srpnja) i Detour (17. srpnja) cijena ulaznica iznosi 70 kn u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 90 kn. Koji izvođač nastupa 18. srpnja još je tajna, a njegovo ime bit će otkriveno 18. lipnja, točno mjesec dana uoči nastupa na Medvedgradu.

Da su koncerti na Medvedgradu pravi doživljaj znaju svi oni koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice, jer je za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu. S obzirom na dosadašnji interes publike moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti prodano u pretprodaji, a hoće li u opticaj biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi.

Zbog upita publike posljednjih godina, uvedeno je i 20 paket - ulaznica za sve tri večeri. Cijena paketa iznosi 190,00 kn umjesto 220,00 kn, ali su u prodaji samo od 19.06. do 01.07.2015.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u zatvorene prostore Medvedgrada.

Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče. Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno. Program 2015. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

medvedgrad_glazba_cijela1

GLAZBENI PROGRAM 2015.

Četvrtak, 16.07.

Akustika na vrhu kule

AUGUSTE u 20 sati

Velika scena:

PAVEL u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

Petak, 17.07.

Akustika na vrhu kule

DINA RIZVIĆ u 20 sati

Velika scena:

DETOUR u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

Subota, 18.07.

Akustika na vrhu kule

NLV (NIKOL, LUKA & VEDRAN) u 20 sati

Velika scena:

IZVOĐAČ IZNENAĐENJA u 21 sat

Program je sastavljen na temelju istraživanja želja posjetitelja koju je proveo Centar za kulturu i film Augusta Cesarca. 

Besplatan je prijevoz mini busom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45.

Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda.

Povratak mini busevima organiziran je po završetku koncerta.

PRODAJA ULAZNICA: online na www.ulaznice.hr

Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.