Ponovno se otvaraju vrata gornjogradskih dvorišta i njihove se tajne otkrivaju javnosti - Zagrepčanima i sve brojnijim turistima. Od 17. do 26. srpnja tijekom 10 nezaboravnih dana u jedinstvenim ambijentima gornjogradskih dvorišta uživajte uz opuštenu ljetnu atmosferu, vrhunsku glazbu, odličnu zabavu, žive svirke, biranu eno/gastro ponudu, posebno uređenje i još puno iznenađenja

dvorišta

Kroz opuštenu atmosferu i ljetnu zabavu saznat ćete priče o gornjogradskim dvorištima, njihovoj prošlosti, ljudima i tajnama te na taj način ući u prekrasnu i veliku priču o gradu Zagrebu.

dvorišta

dvorišta

Ove godine premijerno se otvara unutarnji zeleni vrt Atelijera Meštrović, a posebna atrakcija jest i novo, peto dvorište u kojemu je sniman najzagrebačkiji među svim filmovima - dvorište Basaričekove 11 iz kultnog filma „Tko pjeva zlo ne misli" Kreše Golika.

dvorišta

DVORIŠTA su nagrađivana kulturno-turistička atrakcija na Gornjem gradu u Zagrebu, partnerski kulturno-turistički projekt G.A.D. PRODUKCIJE, KATAPULT PROMOCIJE i Turističke zajednice grada Zagreba. „Svako ima svoju priču", slogan je manifestacije, a samo su jedna Dvorišta - dodaju organizatori. Stoga od 17. do 26. srpnja doživite Zagreb kakav još niste doživjeli... I zakačite se za - DVORIŠTA!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.