Zamislite da dođete na rođendan i dobijete dar?! Ne morate zamišljati, jer na ovogodišnjem sajmu knjiga najkreativnija hrvatska radionica personaliziranih proizvoda priprema rođendasko slavlje, s poklonima, popustima i nagradnim igrama za posjetitelje te hvalevrijednim humanitarnim akcijama  

ulica snova

Najpopularniji proizvod Ulice snova, Moj planer, na zahtjev korisnika, ove godine dolazi i u limitiranom izdanju s praznim koricama koje se mogu personalizirati. Novost su i dodatne boje i uzorci, a uz svaki kupljeni Moj planer by Magdalena Bešker na poklon dobivate i Catrice beauty iznenađenje. Svoj 7. rođendan najkreativnija hrvatska radionica personaliziranih proizvoda proslavit će i humanitarnom akcijom. Naime, osim što će za svaki prodani proizvod na Interliberu darovati 1 kunu Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, prikupljat će donacije za božićne poklone mališanima. Cijena minimalne donacije je 10 kn, a za svaku donaciju dobivate cupcake by My 3 Cakes. 

ulica snova

Ulica snova osigurala je i dnevne nagrade za sve koji se pofotkaju pored njihovog štanda uz cvjetni zid s posebno pripremljenim Instagram okvirom te objave fotku na svojim društvenim mrežama koristeći hashtagove s okvira. Najsretnija fotka svakog dana osvaja bogati Catrice poklon-paket. Dodatna pogodnost jest i popust od 10% na sve beauty tretmane Latisha Beauty Landa za sve koji kupe Moj planer na Interliberu.

ulica snova

Uz već poznate Moj Planer, Moj rokovnik, My Business planer, Moja Bilježnica, Moja kemijska i My Passport Etui, privjesnice za prtljagu, odnedavno vas u ponudi Ulice snova čekaju etui za dokumente, etui za indeks, etui za kartice, etui za kemijske, etui za sitniš, podmetač za miš i personalizirane daske za rezanje.

Ulica snova čeka vas u paviljonu broj 6, štand broj 8e (najšareniji štand na Interliberu). 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.