Terariji brenda biljke.plants su više od dekorativnih predmeta. Oni su ulaznica u svijet prirodne elegancije i jednostavnosti. Zbog estetike, lakoće održavanja i pozitivnog utjecaja na kvalitetu zraka, terariji ovog brenda postali su omiljeni u mnogim domovima. A sada ih možete nabaviti i u Splitu!

biljke plants terariji

BILJKE.PLANTS, brend koji se ističe svojom strašću prema biljkama i inovativnim dizajnom, donosi nam terarije koji su osvojili srca mnogih ljubitelja prirode i unutarnjeg uređenja. Evo nekoliko razloga zašto volimo terarije ovog izvanrednog brenda...

biljke plants terariji

Prirodna ljepota unutar našeg doma: Terariji donose prirodnu ljepotu i harmoniju u naše domove. Unutar tih staklenih spremnika nalazi se cijeli ekosustav malih biljaka, kamenčića i pijeska koji stvaraju prekrasne minijaturne krajolike. Njihova estetska privlačnost jednostavno je neodoljiva.

biljke plants terariji

Lakoća Održavanja: Jedna od najvećih prednosti terarija je minimalno održavanje koje zahtijevaju. Terariji se zalijevaju tek 2x godišnje. Svojim zatvorenim sustavima, terariji omogućuju biljkama da se brinu same za sebe, što je savršeno za one koji nisu iskusni u uzgoju biljaka. Nema potrebe za redovitim zalijevanjem i brigu oko svjetla.

biljke plants terariji

Unikatnost i ručni rad: Terariji su više od običnih biljaka; oni su minijaturni svjetovi koji pružaju priliku za izražavanje umjetničke kreativnosti. Brend BILJKE.PLANTS nudi različite staklenke, biljke i dekorativne elemente koji vam omogućuju stvaranje vlastitih jedinstvenih terarija.

biljke plants terariji

Personalizacija poklona: Ako tražite poslovni poklon ili originalne darove za goste na vjenčanju biljne terarije je moguće i personalizirati. To znači da možete stvoriti terarij koji je jedinstven, bilo za vas samog ili kao poseban dar za voljenu osobu.

Uživajte u čarima prirode unutar svojeg doma uz istraživanje biljnih terarija u Splitu (Mall of Split), Zagrebu (Ilica 74), Osijeku (Portanova) i Puli (Max City).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.