Kada? U četvrtak, 9. travnja, u 20 sati. Što: Kušanje šest vina uz live edukaciju o vinima, ali i o osnovama vinske kulture. Gdje: Miva Facebook profil. Evo prilike da se dobro zabavite s ukućanima ili sami i da otkrijete super stvari o vinima koja se slažu uz uskrsni jelovnik

miva online radionica

U ova vremena, kada nam je ograničeno kretanje, kada je pravilo broj jedan držanje fizičke distance i kada je važno biti odgovoran i ostati doma, oduševljavaju nas kreativne online ideje koje su istodobno edukativne i zabavne. Jedna od njih je virtualna vinska radionica Miva galerije vina na kojoj će se kušati vrhunska hrvatska vina, koja lijepo prate tradicionalni uskrsnji jelovnik, a predstaviti će ih gospodin Tomislav Tuđen iz Miva galerije vina. Šember pjenušac Rosé,  Adžić Graševina Hrnjevac, Coronica Gran Malvazija,  Franc Arman Teran, G&J Tvoja krv i moja, Cuj Muškat Špekula su vina prve online radionice.

Naručite svoja vina kako bi stigla na vrijeme da degustaciju uistinu možete pratiti iz svojeg doma s čašom u ruci i uživati u svakoj vinskoj noti. Kod kupnje svih vina koja se prezentiraju na radionici odobrava se poseban popust, a kupiti se mogu putem Miva webshopa te se dostavljaju na na kućnu adresu.

Ostanite doma i zanimljivu radionicu pratite uživo putem Miva Facebook profila!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.