Fusion Reactor je plesni koncert slovenskog koreografa Žigana Krajnčana koji donosi publici glazbeno-plesno uzbuđenje koje još nisu doživjeli na kazališnoj pozornici. Fusion Reactor velika je uspješnica ovog multitalentiranog plesnog umjetnika, a možete je pogledati u Zagrebačkom kazalištu mladih 29. studenoga 2022. u 20 sati

fusion reactor

Fusion Reactor je plesni koncert slovenskog koreografa Žigana Krajnčana, koji donosi publici glazbeno-plesno uzbuđenje koje još nisu doživjeli na kazališnoj pozornici. Riječ je o jedinstvenoj formi koja spaja glazbeni koncert, performans i plesnu izvedbu.

fusion reactor

Motiviran iskustvima, promišljanjem i istraživanjem između spektakla, improvizacije, jazz i klasične glazbe, reggaea, hip-hopa, suvremenog plesa i freestyle dancea, multitalentirani plesni umjetnik Žigan Krajnčan stvara ovo uzbudljivo djelo. Svoju inspiraciju crpi kroz suradnju s izuzetnim umjetnicima koji svaki u svojem području i izvedbenom žanru postižu zapažene uspjehe, a kroz ovakve zajedničke umjetničke pothvate pronalaze nove stilove, ekspresije i načine izražavanja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.