Ove godine Tekstilno-tehnološki fakultet prvi put je organizirao blagdansku razmjenu poklona, u kojoj su sudjelovali i zaposlenici i studenti tog fakulteta

tehnoloski fakultet darivanje

Tekstilno-tehnološki fakultet brojnim akcijama otkriva nove načine razmišljanja, pristupe, nove obzore, dajući znanja, hrabrost i samopouzdanje za otvorenost ideja i promišljanja, za kreativnost u svakom smislu, podupirući razvoj talentiranih, inspirativnih i inventivnih mladih ljudi… Jedno od njih je i hvalevrijedno međusobno darivanje studenata i djelatnika.

tehnoloski fakultet darivanje

Svojim nastavnicima i ostalim zaposlenicima studenti su poklonili raskošno uređenje Fakulteta unikatnim ručno rađenim ukrasima, dok su zaposlenici u velikom broju i s velikim veseljem za svoje studente pripremili široku paletu poklona, od modnih dodataka do odjevnih predmeta te raznovrsnih svakodnevnih potrepština.

Studenti su pozvani da odaberu poklon prema svojim željama te time kući ponesu, osim prenesenog znanja, i djelić osobnosti onih koji se zalažu za njihovo obrazovanje i budućnost. Ova hvale vrijedna akcija simbol je međusobnog iskazivanja istinskog poštovanja, povjerenja i zahvalnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.