Ostati doma ili se konačno uputiti na izlet? Danas vam želimo preporučiti najbolji vodeni park čiji se bazeni pune čistom, izvorskom, ljekovitom, termomineralnom vodom. Vodeni park Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama ponovno je otvorio svoja vrata i poziva vas na opuštanje u vodi koja njeguje tijelo i duh, vraća snagu i vitalnost i dokazano usporava starenje

aqua vivae

Od ožujka 2015. godine živa voda živi u vodenom parku Aquae Vivae. Dostupna svakom posjetitelju u svom najizvornijem sastavu. U tišini su proveli peti rođendan te iskoristili vrijeme lockdowna kako bi obavljali poslove održavanja. Vodeni park se nalazi na 18.000 m2 ukupne površine, a sam kapacitet bazena  je 1200 osoba. Imaju 6 bazena, 1200 m2 vodene površine, bazen s valovima, tobogan dužine staze 60 m, ronilački bazen, masažne ležaljke, gejzire, slapove i  ponudu domaće kuhinje u restoranu. 

aqua vivae

"Svi posjetitelji doista mogu bezbrižno uživati jer smo higijenske mjere i ranije imali na visokoj razini. Poštujući sve propisane mjere, želimo vam Aquae Vivae. Želimo vam bezbrižno opuštanje u vodi koja njeguje vaše tijelo i duh, vraća snagu i vitalnost i dokazano usporava starenje", poručuju iz Aquae Vivae.

aqua vivae

Više informacija potražite na stranici www.aquae-vivae.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.