Najljepši zagrebački park Zrinjevac, od 8. do 17. rujna postat će dom Food Film Festivalu, festivalu za sva osjetila. Tijekom deset dana, domaćim Central Parkom zaživjet će mirisi i okusi najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, vinoteka i slastičarnica. U svom prvom izdanju ovaj je festival osvojio srca, ali i trbuhe Zagrepčana i brojnih turista, a ove nam sezone priprema još i više

food film festival 2016

Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola donosi nam u Zagreb najbolju kombinaciju – hranu i film. Zamišljen je kao spoj te dvije umjetnosti, filmske s onom pripravljanja hrane te posjetiteljima jamči nezaboravno iskustvo uz veliki gradski piknik na travi. Lari&Penati, Hole in one pub, Pod zidom, WOK by Matija, Binimoto, Wurst bar Harmica, Plac, Bistro 75, Crno govedo by Baltazar, A most unusual garden, Torte i to, Cukeraj, Amelie, Wine bar Bornstain, Vinolicious, Rakijarnica, Biokuća, Bakina tajna, Toxic, Pitija, Hrvatske divote, San Servolo, Fantasy Food, Šumski kuhar i Kuća pršuta samo su neki od atraktivnih izlagača koji će svakodnevno tijekom deset dana toga festivala predstavljati svoj gastrokoncept i uveseljavati brojne turiste i domaće posjetitelje svojim delicijama.

food film festival 2016

Uz odličnu gastro i filmsku ponudu čeka nas i bogati program - kulinarske radionice s ponajboljim domaćim chefovima iz cijele Lijepe naše, dječji program uz igraonice i dječje filomove te zabavni program tijekom dana i večeri. Poslijepodnevni sati rezervirani su za otvorene kulinarske i vinske radionice ponajboljih hrvatskih chefova i gastronoma. Bit će tu svega, od radionice ukrašavanja torti, mediteranske kuhinje, stare zagrebačke kuhinje do radionica o začinima, pripreme wokova i slow fooda.  

 Večeri su rezervirane za besplatne projekcije najboljih foodie filmova kao što su Paklena kuhinja, Pogrešna dostava, Jiro dreams of sushi, Stranputica, Today’s special, A good year, The Trip i Mostly Martha uz koje će posjetitelji moći uživati u prigodnim Combo Coca-Cola Food Film Festival menijima. Uz kreativnu filmsku ponudu gastro kućica svi posjetitelji moći će doživjeti višeosjetilno filmsko iskustvo uživajući u pravom pikniku na dekicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.