Ovih dana društvene mreže preplavljene su raznim darivanjima. Od putovanja, poklon-paketa, frizerskih i drugih tretmana, do šalica i poklon bonova restorana. Postupak je već svima dobro poznat, lajkaj objavu, komentiraj status, označi prijateljicu i objavi story, ali u toj gomili pronašli smo i jedno pomalo drugačije "adventsko darivanje"

iva viljevac darivanje

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Iva Viljevac Fashion Jewelry, ove je godine odlučio svojim pratiteljima dati priliku da osvoje 25 poklona te nas je oduševio svojim inovativnim pristupom. Cilj ovoga darivanja je, kako su i sami rekli na svom Instagram storyju, dati ljudima razlog da osjete toplinu oko srca, vrate pozitivne misli i uljepšaju ovo razdoblje što je više moguće.

iva viljevac darivanje

"Ideja se razvila dok sam razmišljala kako bih zahvalila ljudima koji su kroz ovu tešku godinu ostali s nama. Znam da nikome nije bilo lako, pa sam tako odlučila da želim što većem broju naših pratitelja uljepšati ovaj mjesec ili godinu", rekla nam je vlasnica i dizajnerica istoimenog brenda Iva Viljevac.

iva viljevac darivanje

Osim vrijednim nagradam, Iva Viljevac Fashion Jewelry domišljatim zadacima vraća osmijeh na lice svakome tko ih prati. Njima nas podsjećaju na temeljne ljudske vrijednosti, potiču na humanitarna djela, druženja s najbližima, bude kreativu u ljudima i pokazuju nesebičnost prema drugima.

iva viljevac darivanje

Samo neki od zadataka koji su privukli našu pozornost bili su, primjerice, pozdravite susjeda / susjedu širokim osmijehom iako možda nisi najbolje volje, uplatite barem 10 kuna na račun neke humanitarne udruge i  ispecite palačinke koje vas ukućani žicaju cijeli tjedan. Vjerujemo da će ovako nešto i vas insipirati da učinite nešto lijepo za sebe i druge.

iva viljevac darivanje

"Najviše nas motiviraju poruke i zahvalnost ljudi koji nas prate. Neopisiv je taj osjećaj koji doživiš kad shvatiš da si nekome popravio dan, a možda i godinu", dodala je Iva, a u nastavku su neke od poruka njihovih pratitelja...

Kad i ne stignem pomisliti da danas uradim nešto lijepo, vi me podsjetite. Hvala vam.

Ovo iščekivanje zadataka svaki dan mi je jednako veselje kao i kad vadim poklončiće iz svog adventskog kalendara! Male stvari čine život ljepšim.

Jako mi se sviđa što nije samo “lajkaj, komentiraj” nego nas potiče na dobra djela.

Mene nasmiješi čitanje samih zadataka, super je što nisu samo fokusirani na nagradu.

iva viljevac darivanje

Iva nam je priznala kako i sama obožava blagdansko razdoblje te da je tu čaroliju željela prenijeti i na druge. Posjetite li njihovu poslovnicu, nećete ostati ravnodušni jer tamo vlada prava božićna bajka, a izlog bismo uvrstili u jedne od najljepših u centru grada. Ako vam je potrebna inspiracija ili vam nedostaje blagdanske čarolije, svako pogledajte priložene fotografije.

iva viljevac darivanje

Ova super priča nas je potaknula da se i mi uključimo u darivanje, a pozivamo i vas da ga pratite jer će vam zasigurno vratiti malo pozitive i vjere u ljude.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.