Stolnjaci, pregače, dekorativni jastučići, tepisi za kupaonicu, prekrivači, ručnici, posteljina – poznati španjolski brend Desigual unose vedrinu i dobru atmosferu u svaki dom

desigual za dom

Svjetski brend Desigual poznat po žarkim bojama, razigranim uzorcima, pozitivnoj energiji i originalnosti stigao je u Lesninu. Kultnu modnu marku osmislio je švicarac Thomas Meyer 1984. godine u Barceloni želeći stvoriti „drugačiji" stil koji će se izdvajati iz mase - i u tome je zasigurno uspio.

desigual za dom

Desigual je u Lesnini prisutan kolekcijom za uređenje doma „Living". Stolnjaci, nadstolnjaci, podmetači, pregače, kuhinjske rukavice, dekorativni jastučići, tepisi za kupaonicu, prekrivači, ručnici i posteljine vrhunske kvalitete, u dom unose cijeli spektar boja, svježinu i vedru atmosferu.

desigual za dom

desigual za dom

Za sve one koji uz osvježenu kupaonicu ili spavaću sobu žele nešto više za sebe Lesnina nudi i Desigual pidžame, kimono i ogrtače za trenutke opušanja.

desigual za dom

desigual za dom

Promotivni popust od 15% na sve proizvode brenda Desigual može se iskoristiti u svim Lesnina centrima u razdoblju od 19. do 31.10.2014.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.