I ove godine, već tradicionalno, Skintegra je odlučila pomoći napuštenim životinjama i zahvaliti nesebičnim volonterima i pojedincima koji svoje dragocjeno vrijeme poklanjaju baš njima. Donirajući od svakog prodanog proizvoda tijekom listopada 5 kuna u kampanji "#daj5", omiljeni brend kozmetike prikupio je ukupno 100.000 kuna za azile i udruge diljem Hrvatske

skintegra donira

Mačke, psi i drugi kućni ljubimci izvori su bezuvjetne podrške i radosti, a njihovi vlasnici znaju koliko ta odanost može biti dragocjena – pa čak i promijeniti pogled na život. Ako ste sami odgovorni za nekog četveronošca, razumijete napor koji vlasnici ulažu u povratak te ljubavi i odanosti. Nažalost, nemaju sve životinje ovakvu posvećenu brigu i pažnju. Od svojih početaka, omiljeni hrvatski brand kozmetike aktivno sudjeluje i organizira kampanje usmjerene podizanju svijesti javnosti o potrebi zaštite i odgovornog ponašanja prema životinjama.

skintegra donira

Nedavno završena kampanja "#daj5" pokrenuta je u listopadu, kao mjesecu posvećenom udomljavanju životinja, u kojem je Skintegra od 1. do 31. listopada donirala 5 kn za svaki prodani proizvod na webshopu i u svom savjetovalištu. Uz prodajni dio kampanje, dodatno sudjelovanje u donacijama podržali su brojni kupci, što je uvelike utjecalo na ovakav uspjeh projekta. Naime,  ljubitelji branda su objavom fotografije sa svojim ljubimcima na društvenim mrežama uz #daj5, donirali još 5 kn te tako prikupili ukupno 100.000 kn za donaciju azilima i udrugama diljem Hrvatske.

skintegra donira

Prikupljena donacija, već četvrtu godinu zaredom, donirana je azilima i udrugama uključenim u kampanju, osiguravajući time bolje životne uvjete za napuštene životinje. Doniranih 100.000 kn ravnomjerno je podijeljeno odabranim azilima i udrugama: Prava šapa, Udruga "SOS CAT", Hrabre njuške iz Zagreba, Udruga Devet Života iz Osijeka, udruga Deseti Život iz Splita, Udruga Sklonište dobrote iz Čakovca, Žarkovica Azil iz Dubrovnika, Udruga Šapa U Srcu iz Ogulina, Sklonište za pse Papagalo iz Korčule te Udruga Ruka Šapi iz Pule.

skintegra donira

Brojni poznati vlasnici četveronožnih ljubimaca prepoznali su važnost ovog projekta te ga podržali na svojim društvenim mrežama. U kampanju su se uključili Ana Bacinger i Puf, Gina Victoria Damjanović i Rubi, Sandra Čuljak i Buddy, Maja Milocanovich i Tobi i ostali kako bi pomogli da se prikupi što više sredstava. Briga za životinje mora trajati cijelu godinu. Skintegra, uz integritet kao dio svoga identiteta, obvezuje se zauvijek biti cruelty free i vegan,  pritom ne kompromitirajući kvalitetu svojih proizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.