Provjerite tko osvaja izvanredan novitet iz Avona - Solutions Vibes - uređaj za čišćenje lica na baterije sa zamjenjivim blazinicama, koji čisti kožu 5 puta temeljitije! Za sve vas koji imate probleme s nečistoćom lica ili viškom sebuma, ovo će biti odlično i praktično rješenje. Uz uređaj s blazinicama, dobivate i još jedno dodatno pakiranje blazinica za čišćenje

avon, solutions vibes

10 čitateljica koje na poklon dobivaju uređaj za čišćenje, masiranje i piling lica u jednom - Avon Solutions Vibes - koji stiže s 14 ugrađenih posebnih blazinica i ekstra pakiranjem Solutions Vibes blazinica, su:

ZVJEZDANA DRASKIC, ZAGREB-DIO

MINELA KOVAčEC, ZABOK

HELENA šARIć, ZEMUNIK DONJI - ZADAR

SANDRA DENONA, NOVALJA

MARINA VLAHINIĆ, RIJEKA

MIRJANA BALETIć, PULA

NATALIJA MAKARUN, POŽEGA

SANDRA KOZIć, NOVSKA

ANDREJA VIDAKOVIć-PEREšIN, ČAGLIN

NATAšA JURIšIć, SPLIT

Zahvaljujući nježnim vibracijama, Solutions Vibes set za čišćenje lica iz Avona, djeluje kao masažer i piling u jednom: uklanja mrtve stanice kože, stimulira mikrocirkulaciju i otvara pore kako bi sastojci koji čiste mogli dublje prodrijeti. Set sadrži uređaj za čišćenje lica i 14 blazinica, a iznimno je jednostavan za uporabu. Potrebno je blazinicu pričvrstiti na središte glave uređaja te je pritisnuti kako bi se pričvrstila. Uređaj potom staviti pod mlaz tople vode, uključiti ga, prisloniti blazinicu uz kožu te nježnim masirajućim pokretima očistiti lice. Nakon isključivanja uređaja treba samo ukloniti blazinicu.

Rezultat je osvježena, revitalizirana i dubinski očišćena koža, dok su sitne bore manje vidljive. Za optimalne rezultate set treba koristiti tri puta tjedno.

Solutions Vibes je dostupan putem Avonovog kataloga po cijeni od 85 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.