Tanya Bracelets ima novu proljetnu kolekciju nježnih i veselih narukvica koje slave proljeće. Kolekcija se sastoji od detalja kao što su cvijeće i leptiri uz dodatak decentnog svilenkastog konca i bijelih perli od školjki

tanya bracelets narukvice proljece 2023

Od 2015. godine Tanya Bracelets sinonim je za pletene narukvice koje nas oduševljavaju bojama i razigranim detaljima. Iza ovog malog hrvatskog brenda stoji Tanja Bašić, magistrica ekonomije s otoka Vira kraj Zadra. I dalje vjerna svom izričaju, odnosno končanim narukvicama, dodala je novi element - čipku. 

tanya bracelets narukvice proljece 2023

"Cvjetići i leptiri su elementi od čipke koje sam povezala nježnim svilenkastim koncem uz dodatak bijelih perli od školjki, što je svojevrsna nadogradnja prethodne jesenske i zimske kolekcije decentnih narukvica s pletenim listovima, biserima i privjescima od nehrđajućeg čelika", kaže Tanja. 

tanya bracelets narukvice proljece 2023

U kolekciji se nalaze cvjetne narukvice, s jednim ili više cvjetova, s dodatkom pletenih listova ili perli, ili samo cvjetovi uz nježan konac. Uz cvijeće, tu je i leptir - Butterfly bracelet, koju čini bijeli leptir od čipke, konac i bijele perle od školjki. 

tanya bracelets narukvice proljece 2023

"Čipka i svilenkasti konac na ruci učinit će da se svaka žena osjeća posebno i lijepo, a u isto vrijeme krhko i nježno", nastavlja dizajnerica i dodaje kako, osim narukvica, proljetna kolekcija nudi i prsten s bijelim perlama s ili bez cvijeta od čipke.

Kako cijela kolekcija izgleda, možete pogledati na Instagram profilu ili na Facebook stranici Tanya Bracelets.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.