Odgovor na pitanje "Vjerujete li u vile" zasigurno će biti potvrdan nakon samo jednog pogleda na istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući ovoj dizajnerici koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene, lepršave i nježne modele haljina

haddad vjencanice 2023

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije "Vjerujete li u vile" su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i elegantni. Krojevi pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

haddad vjencanice 2023

U novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih  tonova te vjenčanica A-kroja koje mladenke najčešće biraju. Uz tradicionalno bijelu, 2023. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i uvijek popularna boja pudera. Neodoljivi cvjetni detalji daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis.

haddad vjencanice 2023

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

haddad vjencanice 2023

Kako bi svaka mladenka imala vremena uživati u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, potrebno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje. A dizajnerica će im savjetima pomoći će u odabiru jer, kako kaže, sam odabir vjenčanice je predivna uspomena.

haddad vjencanice 2023

Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na službenoj internetskoj, Facebook te Instagram stranici. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.