U ninskim Sabunikama snimljena je nova kampanja jednog od najdugovječnijih brendova domaćeg tržišta, Hippy Gardena, kojom posvetu daju autentičnoj ljepoti mladih djevojaka. Svila i lanci, čipka i monokromatski materijali, lepršavo uz definirani kroj... Čarolija je u spajanju nespojivog!

hippy garden nova kolekcija

U svojoj novoj kolekciji Đurđica Vorkapić, dizajnerica koja stoji iza Hippy Gardena, savršeno sjedinjuje raznolikosti. Svila i lanci, čipka i monokromatski materijali, lepršavo uz definirani kroj... Nije li to poanta kreacije, da se razlike sjedine u sliku koja pulsira životom?!

hippy garden nova kolekcija

"U vremenu kada su mlada lica izloženija nego ikada procjenjivanju i samokritici koju uzrokuju nestvarni ideali društvenih mreža, odlučili smo primjerom pokazati da je lijepo prirodno, bez šminke, i poručiti djevojkama da su takve savršene i dovoljne. Trendovima koji ne idu u korist mladim osobama koje svoj karakter i psihu tek izgrađuju odlučili smo stati na kraj pokazavši što je stvarnost, koliko u njoj ima ljepote. Smatramo da svatko od nas može pokrenuti promjenu te smo upravo to i učinili kroz kampanju za novu kolekciju", ističu iz Hippy Gardena.

hippy garden nova kolekcija

Nije nepoznanica da Đurđica Vorkapić voli kroz kampanje ispričati priču te tako, uz modni, dati i životni pečat društvu. Moda koja je održiva, domaći proizvod, estetika ženstvenosti koja prati senzualne pokrete, ali je jednako tako inspirirana prirodom.

hippy garden nova kolekcija

Upravo to sagledavanje života, šire od predstavljanja nove kolekcije, osigurava prepoznatljivost brenda i oduševljava klijentice već godinama. Kampanju je snimio renomirani fotograf Šime Eškinja, dok je model predivna Indi Šimleša.

hippy garden nova kolekcija

Novu kolekciju možete potražiti na prodajnome mjestu u Masarykovoj 5 ili putem web shopa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.