Došlo je doba godine kada se možemo igrati modom i svaki look dodatno naglasiti najlonkama u bojama i s raznim uzorcima. Dok se neki odlučuju za klasične jednobojne crne ili boje kože, drugi će se odvažiti i začiniti outfit najlonkama s uzorkom. Bez obzira na to u koju skupinu pripadali, svatko može pronaći pravi par za sebe u Jadran čarapama

Jadran carape nova kolekcija

U Hrvatskoj su mnogima omiljene upravo Jadran čarape, koje su od trenutka osnivanja lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa. Njihove kolekcije svakog puta donose modele prekrasnog i modernog dizajna, te su uvijek u korak s vremenom i potražnjom. 

Jadran carape nova kolekcija

Ove godine Jadran čarape predstavljaju novu liniju najlonki koja je savršen spoj modernog i klasičnog, pa se tako u ovoj liniji mogu pronaći klasične crne najlonke, ali i crne najlonke s uzorcima poput točkica ili malih srca koje će bez sumnje pronaći svoje mjesto u brojnim ormarima. Ovaj tip najlonki podignut će najjednostavnije kombinacije, a dodatno začiniti one odvažnije 

Jadran carape nova kolekcija

Odmah nakon izuma najlonke su doživjele instantnu popularnost kod ženske populacije. O tome govori i činjenica da je tih prvih godina potražnja bila tolika da je premašivala ponudu. Njihova popularnost nije padala do danas, pa su tako i ovih dana sastavni dio svakog ženskog ormara. Kroz godine ponuda im se širila, pa tako sada dolaze u raznim bojama, materijalima i uzorcima. 

Jadran carape nova kolekcija

Dugogodišnje poslovanje Jadran čarapa samo za sebe govori o kvaliteti njihovih proizvoda, a prekrasni modeli koje donose svakog puta oduševe sve.

Jadran carape nova kolekcija

Nova kolekcija zasigurno će se viđati ove jeseni i zime na brojnim djevojkama i ženama, a cijelu ponudu možete pogledati na službenoj web stranici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.