Udobne, ženstvene i praktične – duge haljine su i ovog ljeta najpoželjniji komad, a FOCH u svojoj kolekciji nudi veliki izbor modela i dezena

foch maksi haljine

Elegantni modeli s apstraktnim printom, cvjetnim uzorkom ili modernim prugicama odlično će pristajati u svim prigodama, a osobito na ljetnim partyjima kada ih, uz malo modnih dodataka, možete transformirati u savršenu svečanu haljinu. Lepršave modele rado će birati sve poklonice ležernijeg stila odijevanja, romantičarke i sve one kojima je posebno drag boho šik, stil koji u sebi spaja ono najbolje iz hippyjevske mode, romske kulture i boemskog načina odijevanja.

foch maksi haljine

foch maksi haljine

foch maksi haljine

foch maksi haljine

Vedrana Šehagić je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a tijekom studija se okušala na različitim modnim natječajima, a osobito je ponosna na pobjedu koju je odnijela 2011. na natječaju Triumph Inspiration Award. Nagrađenim korzetom Vedrana je predstavljala Hrvatsku na završnom natjecanju u Berlinu, a njena vrlo zahtjevna rekonstrukcija renesansnog modela u futuristički, oduševila je publiku i članove žirija. Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila do današnjih dana na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inžinjerstva te objavila nekoliko znanstvenih radova.

Prvu samostalnu reviju s vlastitim brendom Avenue Foch Paris Vedrana Šehagić je imala  2010. na zagrebačkom Fashion Weeku, a najbolji komadi iz te kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu!

Foch se tijekom godina razvio u restpektabilnu modnu marku, a Vedrana u okviru njega dizajnira nekoliko linija muške i ženske odjeće koje se najbolje mogu opisati kao business casual.

Foch je danas prisutan u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji, a odnedavno ima i svoj vlastitu monobrend trgovinu u Zagrebu u Gajevoj 4.

Foto: Vladimira Spindler
Model: Madlena Čurić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.