Nova kolekcija brenda A'marie donosi novitete na više razina. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv jacquard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i pliš

amarie zima 2016

Šuma, njezina bajkovitost i bogatstvo, bili su polazna misao cijele kolekcije – što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti i konačnom potpunom skladu. U trenutku je sve uvijek kako treba biti – opušteno, tijelu ugodno, intuitivno.

Nezamislivo je da u A'marie zimskoj kolekciji jedna od glavnih uloga ne pripadne pletivu, pa tako i ova obiluje neodoljivim toplim puloverima koji su kombinirani sa sjajnim nitima, tankom linijom tila na porubima, šljokicama ili su u dijelovima namjerno poderani. Kaputi, ogrtači i bunde dolaze u sada već klasičnim zagasitim A'marie nijansama - sivoj, tamno zelenoj, tamno plavoj, ali i nježnim tonovima, od vanilije i svijetlo sive do puderastih nijansi.

amarie zima 2016

Haljine od viskoze ukazuju na zaigranost kolekcije jer nose uzorke kao što su lisice i papige - na nježnoj podlozi, zbog čega ostaju neizmjerno elegantne i ženstvene. Košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri.

amarie zima 2016

Doza sportskog stila, koji je uvijek bio prisutan u njezinim kolekcijama, vidljiva je u predimenzioniranim majicama s kapuljačom među kojima se posebno ističe ona u zagasito zelenoj metalik boji zanimljive teksture. Modele krase vunene resice te ovratnici od umjetnog krzna, a dizajnerica ne zaobilazi ni neopren od kojih čini svoje neodoljive volane na suknjama te moćne i netradicionalne jakne i kapute.

amarie zima 2016

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić.

Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibiitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje doma.

amarie zima 2016

Fotografije kampanje potpisuje: Maja Kljaić
Zaštitno lice: Asima Sefić / Midiken
Styling kose: Mijo Majhen
Grafički dizajn: Martina Marinić
Tekst: Tina Bačić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.