Otkako je 2012. predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, atelje modnog dvojca eNVy room nezaobilazna je adresa mnogih budućih mladenki u potrazi za vjenčanicom iz snova. Nova kolekcija dizajnera Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića nadahnuta je modnim erama 19. i ranog 20. stoljeća te 50-im godinama 20. stoljeća. Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy room kreacija evocira sjećanja na neko povijesno razdoblje

envy room vjencanice

Poput svih eNVy room kreacija u koje je pedantno utkana doza ženstvenosti, elegancije i glamura, a po kojima je brend odavno prepoznat, i modeli iz bridal kolekcija nepogrešivo odražavaju jedinstvenu estetiku popularnog tandema. Svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela, a dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović u novo su desetljeće zakoračili sa stilom lansirajući jednu od najvećih bridal kolekcija na tržištu koja će bogatstvom stilova zasigurno osvojiti mladenke različitih ukusa.

envy room vjencanice

Kao i svaki puta do sada, eNVy room je inspiraciju za kreiranje najnovije bridal kolekcije pronašao u davnim modnim erama 19. i ranog 20. stoljeća te pedesetim godinama 20. stoljeća kada je modu odlikovala naglašena ženska silueta. Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy room kreacija evocira sjećanja na neko povijesno razdoblje.

envy room vjencanice

Prošlost i sadašnjost isprepleteni su tako da stvaraju jedinstvenu simbiozu čineći eNVy room modele bezvremenski lijepima, a kako bi zadovoljio široku paletu želja i ukusa, modni je dvojac i ovaj put u svoje kreacije utkao igru suprotnosti koja odavno čini dio njihovog estetskog rukopisa. Izduženoj silueti tijela suprotstavljaju se naglašena ramena i voluminozni rukavi, dok su predimenzioniranim krinolinama najčešća opreka gola ramena i otvorena leđa. Dramatici vjenčanih kreacija pridonose i zavodljivi izrezi, nabori na tkaninama koji kreiraju čudesan efekt svjetlosti i sjene, baš kao i neodoljiva igra punih i prozirnih materijala.

envy room vjencanice

Vjenčane kreacije urešene su prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, sitnih bisera i ručno šivanih floralnih aplikacija od svile. Decentni točkasti uzorak koji se rasipa čitavom dužinom haljine oponira krupnom dezenu cvjetnih motiva, a raskošnim modelima izvezenima svjetlucavim ljuskicama, resicama, perlicama ili perjem suprotstavljaju se minimalistički modeli svilenih slip haljina. Osim navedenih, kolekcijom dominiraju čipka, til i svila, a osim klasične bijele, u kolekciji ćete pronaći i prljavo rozu i nježnu zelenu te jedan poseban model crne boje koji će obožavati mladenke sklone ekstravagantnim modnim odabirima.

envy room vjencanice

Nova bridal kolekcija u ponudu modnog studija eNVy room stiže 27. siječnja, a osim najnovijih pedesetak modela, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu moći ćete pronaći bestsellere iz prošlih kolekcija. Cijene većeg dijela vjenčanica kreću se od 6000 do 10.000 kuna, te od 10.000 do 15.000 kuna, kada je riječ o haljinama izrađenima od luksuznijih materijala koje su konstrukcijski zahtjevnije.

envy room vjencanice

Odlučite li se vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri koji će vam svojim savjetima temeljenima na bogatom iskustvu pomoći da odaberete idealni model te će se pobrinuti da se pritom osjećate ugodno. Važno je napomenuti da svoj termin trebate rezervirati, a kako se sve haljine izrađuju po mjeri, svaki model treba naručiti barem tri mjeseca prije vjenčanja.

envy room vjencanice

Ovisno o cjenovnom rangu vjenčanica koje planirate isprobavati, termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 100 ili 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine. Tijekom svog termina smijete isprobati koliko god haljina želite, a u pratnju možete povesti najviše tri osobe. Također, valja napomenuti kako eNVy room ne izrađuje vjenčanice po tuđim skicama, a jedino što možete zatražiti su sitne preinake postojećih modela poput dubine dekoltea, otvora na leđima ili pak dužine rukava.

envy room vjencanice

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroom uz prethodno rezerviran termin na 099/2322-939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.