KLISAB, omiljeni hrvatski modni brend, i Ghetaldus optika, najveći domaći proizvođač i distributer u optici, predstavili su u Hrvatskom glazbenom zavodu rezultat prve zajedničke suradnje - kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala koja će razoružati ljubitelje ovog obožavanog modnog dodatka

klisab i ghetaldus naocale

Estetika modnog dvojca KLISAB iz sezone u sezonu privlači sve više poklonika, njihove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju, a kožnate torbe s prepoznatljivim metalnim obručem već nekoliko sezona slove kao najpoželjniji modni dodatak. Popularnim torbama koje uživaju "it" status, KLISAB je sada pridodao i kolekciju naočala proširivši tako ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom. Ovu dugoiščekivanu kolaboraciju KLISAB za Ghetaldus prvi su imali priliku vidjeti brojni uzvanici iz društvenog života.

klisab i ghetaldus naocale

Kolekcija KLISAB za Ghetaldus sastoji se od 12 modela sunčanih i 10 modela dioptrijskih naočala. Modeli su izrađeni od metala, acetata i stakla u paleti boja koja je karakteristična KLISAB dizajnu, a dvojac je nadahnuće za kreiranje pronašao u estetici bezvremenskih klasika dodavši im pečat prepoznatljivog KLISAB rukopisa.

klisab i ghetaldus naocale

"Vizualna pročišćenost, upečatljiva silueta, suvremeni pogled na klasiku i funkcionalan, nekad i multifunkcionalan dizajn je ono kako bismo mogli opisati kolekciju, ali i naš brend uopće. Zato je opravdano reći da je dizajn ovog asesoara ekstenzija estetike karakteristične za KLISAB, a realizacija Ghetaldusa je rezultirala kvalitetom izvedbe, oko čega ne radimo kompromise", izjavili su KLISAB dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić te pojasnili: "U dizajniranju naočala posebnu smo pažnju posvetili oblikovanju krila dinamizirajući njihovu siluetu. Posebno bismo izdvojili model s izmjenjivim staklima koji nudi mogućnost prilagodbe stylingu i raspoloženju".

klisab i ghetaldus naocale

Ova suradnja domaćeg modnog brenda s Ghetaldus optikom ne predstavlja uspjeh samo za KLISAB već i za hrvatsku dizajnersku scenu općenito dajući pozitivan primjer sinergije dizajnera nove generacije i renomiranih proizvođača. Ghetaldus optika, koja njeguje tradiciju proizvodnje od 1957. godine, ovim je projektom pokazala kako drži korak s globalnim trendovima kojima je u fokusu na zajedničkim kolekcijama ujediniti eminentne proizvođače i dizajnerske zvijezde. Suradnjom s brendom KLISAB, Ghetaldus optika širokom je krugu svojih kupaca ponudila kvalitetan i atraktivan proizvod hrvatskog dizajna približavajući se pritom i kupcima nove generacije.

klisab i ghetaldus naocale

"Ghetaldus optika s tradicijom duljom od 60 godina sinonim je za kvalitetu u industriji na domaćem tržištu. S ovom suradnjom htjeli smo novoj generaciji kupaca, ali i onima koji su nam generacijama vjerni, ponuditi kvalitetan i atraktivan proizvod autentičnog hrvatskog dizajna i vrhunske kvalitete, ali i pružiti primjer konkretne podrške razvoju domaće kreativne scene kroz model suradnje koja je na zadovoljstvo svim uključenim stranama. Iznimno sam ponosna na kolekciju koju smo zajedno stvorili i osobno uživam nositi KLISAB za Ghetaldus modele", izjavila je Kristina Kurtaj, direktorica marketinga Ghetaldus optike.

klisab i ghetaldus naocale

KLISAB za Ghetaldus kolekcija je od 11. veljače 2020. dostupna u odabranim poslovnicama i Ghetaldus webshopu, po cijenama od 779 kn do 1099 kn, ovisno od modelu.

klisab i ghetaldus naocale

Zora Bjelousov i Alan Fleck

klisab i ghetaldus

Paula Puškaš

klisab i glhetaldus

Lidija Lešić

klisab i ghetaldus

Đurđa Tedeschi

klisab i ghetaldus

Ana Bacinger

klisab i ghetaldus

Anita Dujić 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.