Ove veljače, nakon stresnog blagdanskog razdoblja, darujte voljenoj osobi i sebi čarobni vikend u Aminess Maestral Hotelu na istarskoj obali i prepustite se potpunom užitku uz specijalitete Melkiora Bašića

valentinovo aminess novigrad

Okružen zelenilom i šumom valova, Aminess Maestral Hotel u istarskom Novigradu je idealno mjesto za romantične trenutke udvoje, a ovog Valentinova u razdoblju od 10. do 12. veljače 2023. za vas je pripremio ponudu koja će najromantičniji dan u godini pretvoriti u nezaboravno opuštajuće iskustvo.

aminess novigrad valentinovo

Osim što se nalazi na šljunčanoj plaži deset minuta ugodne šetnje od centra Novigrada, Aminess Maestral Hotel poznat je po gastronomskoj ponudi. Chef Melkior Bašić će 11. veljače, u suradnji s Aminess Gourmet timom, za vas pripremiti ekskluzivnu večeru od 5 sljedova, a uz to ćete uživati u glazbi uživo te najboljim istarskim vinima s vinske karte.

valentinovo aminess novigrad

Za vrijeme boravka gostima će biti osiguran polupansion, očekuje vas romantična dobrodošlica uz pjenušac i praline, a unutar ponude parovi imaju pristup svim sadržajima hotela koji uključuju unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i whirlpoolom, Spa zonu i neograničeno korištenje fitness centra. 

Sve informacije možete pronaći na službenoj web stranici Aminess grupacije. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.