Hotel koji vas čeka, nastao je iz franjevačkog samostana iz 14. stoljeća,  smještenog u prelijepoj gradskoj jezgri koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a osim tri noćenja za dvije osobe, svako jutro dočekat će vas i bogati doručak te neograničeni fitness i 10% popusta na Benedicta restoran

firenca

Izgrađena u renesansnom duhu u srcu Toskane, Firenca je kao jedan od najljepših gradova svijeta postala nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi. Upravo u povijesnoj gradskoj jezgri ove kulturne prijestolnice nalazi se i elitni hotel Rivoli koji je uz malu pomoć Kolektive ponudio tri noćenja s doručkom za dvoje u dvokrevetnoj sobi za 1997kn umjesto za 4040kn - dakle, 51% popusta.

firenca

Firenca je kroz povijest bila svjetski centar moći, bogatstva, kulture i umjetnosti, a spomenici tih zlatnih vremena vidljivi su i danas na svakom koraku tj. građevini.  Jedinstveni most Ponte Vecchio, katedrala Duomo, Michelangelov David, Piazza della Signoria, samo su neke od gradskih ljepota u kojima ćete moći uživati četiri dana, odnosno tri noći koliko vas čeka u hotelu Rivoli sa četiri zvjezdice.

firenca

Hotel koji vas čeka, nastao je iz franjevačkog samostana iz 14. stoljeća,  smještenog u prelijepoj gradskoj jezgri koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a osim tri noćenja za dvije osobe svako jutro dočekat će  vas i bogati doručak te neograničeni fitness i 10% popusta na Benedicta restoran. Cijena boravka je snižena za 51%, a ukoliko ima slobodnih termina ponudu je moguće iskoristiti i za Božić i Novu godinu pa sve do početka travnja 2012. godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.