Strastveni fotograf, putnik, arhitekt... - zagrebački umjetnik Ati Salvaro, vodi vas na prekrasno foto-putovanje Iranom. Bilježeći kamerom svoj put u Iran, Ati je za izložbu "Iranom" odabrao neke od najosebujnijih fotografija koje ćete moći pogledati u Europskom domu u Zagrebu. Stoga ne propustite otvorenje - ove srijede, 18. ožujka, u 19 sati

ati salvaro, iranom

Čiste, dojmljive i savršene u svojoj jednostavnosti, fotografije Atija Salvara (koji je već u nekoliko navrata javnosti predstavio izložbe nastale na njegovim putovanjima po svijetu), očarat će vas svojom elegancijom. Ovoga puta, Ati predstavlja Iran - u svoj njegovoj nenametljivoj i tihoj raskoši.

ati salvaro, iranom

ati salvaro, iranom

Ati Salvaro fotografijom se bavi od svoje dvanaeste godine života i do sada je izlagao na deset samostalnih izložbi. Spajajući dvije velike strasti, za putovanjima i za fotografijom, Salvaro je započeo ciklus putopisnih fotografskih izložbi 2005. godine u Europskom domu, izložbom "Ukrajinom". Dojmove je širem čitateljstvu prenio i člankom i fotografijama o Ukrajini u Croatia Airlines Inflight Magazineu. Nastojeći približiti domaćoj publici zemlje o kojima imamo tek okvirne, i često vrlo površne predodžbe, predstavio je i izložbu "Armenijom", koja je održana u Galeriji FER 2013. Godine.

ati salvaro, iranom

ati salvaro, iranom

Ove srijede, zagrebački je Europski dom domaćin proslave iranske Nove godine, Nowruza. Tim povodom Ati Salvaro predstavlja fotografski opus posvećen Iranu. Uz prisutnost iranskih glazbenika izložba će biti otvorena u srijedu, 18. ožujka 2015. u 19 sati, u Jurišićevoj 1/I u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.