Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti

kempinski hotel adriatic

Kempinski Hotel Adriatic 14. lipnja javnosti je predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te okupanu zrakama sunca sa pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

kempinski hotel adriatic

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah.
Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

kempinski hotel adriatic

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.