Trogir zadnjih godina bilježi rekordnu posjećenost turista te se profilira kao destinacija koja se ne preskače pri posjeti Hrvatske. To je samo jedan od razloga zašto ovaj grad zaslužuje obogaćenje ponude koju dizajn hotel Brown Beach House nudi. Jedan od najljepših hotela na Jadranu ljetnu sezonu najavljuje popodnevnim eventom u susret prazniku rada, u nedjelju, 30. travnja s početkom u 11 sati. Spring Break Pool Party tek je prvi u nizu događanja koja pripremaju u ovom trendi hotelu opuštajuće atmosfere

trogir brown beach house

Brown Beach House nalazi se u pomno obnovljenoj kamenoj zgradi izgrađenoj početkom 20.-tog stoljeća, nekadašnjoj tvornici „Duhanka“ u Trogiru, gradu pod zaštitom UNESCO-a. Ono što je desetljećima bila tvornica duhana danas je luksuzno zdanje kojim dominira dizajn inspiriran pedesetim godinama prošlog stoljeća kojim vlada razigranost i ležernost.

trogir brown beach house

U sklopu hotela radi i suvremeni high-end restoran Cartina, pretežno ribljeg menija u kojem se poslužuju doručak, ručak i večera te je otvoren i za one koji nisu gosti hotela. Vrhunski Cartinini kuhari angažirani su i za BBQ Spring Break Pool party na koji su pozvani svi željni vrhunske zabave na idealnoj lokaciji uz glazbenu podlogu DJ Matthew Bee-a i Cosmic Quarteta.

trogir brown beach house

„Turisti koji dolaze u Brown Beach House imaju veća očekivanja od odmora te je on u pravilu pun aktivnosti, od dnevnih obilazaka, noćnog života pa sve do klasičnog odlaska na plažu i uživanja u moru i suncu. Mi smo u potpunosti posvećeni kreiranju inovativnog sadržaja i pristupa gostima. Imamo moderni infinity bazen i sunčalište s pogledom na Jadransko more, ugodan cocktail bar i elegantni prostor za privatna događanja, kao i ljetni lounge bar na privatnom ulazu u plažu tik do hotela. Bar ćemo službeno otvoriti početkom lipnja, kada ćemo organizirati i prigodan party. Sve kapacitete planiramo maksimalno iskoristiti kako bi zadovoljili sve naše goste, kao i ostale zainteresirane posjetitelje.“ – izjavio je generalni menadžer Brown Beach House Croatia, Max Devoldere.

trogir brown beach house

Brown Beach House Croatia najnoviji je hotel međunarodne grupacije boutique hotela „Brown Hotels“ te prvi na hrvatskoj obali. Interijer modernizira retro estetiku po kojoj je ova međunarodna grupacija i prepoznata, naslanjajući se na estetiku klasičnih talijanskih plaža pedesetih godina.

trogir brown beach house

Brown Beach House Croatia član je međunarodne grupacije Brown Hotels osnovane u Tel Avivu čiji se hoteli nalaze u izraelskom glavnom gradu, Jeruzalemu i u Larnaki na Cipru koji otvara predstojeće sezone, 2017. Grupaciju je 2003. godine osnovao hotelijer Leon Avigad, te su s Brown Hotels s godinama nadmašili težnju same kolekcije istinskih boutique hotela na Mediteranu. Temelj Brown hotela je posvećenost usluzi, dizajnu, inovacijama, stilu i autentičnosti. Brown Hoteli preporučeni su od strane najrelevantnijih svjetskih medija kao što su Wallpaper, Vogue, NY Times, National Geographic i Time magazine. Brown Beach Tel Aviv član je vodeće svjetske grupacije boutique hotela – DESIGN HOTELS.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.