Poznati svjetski „raj" rezerviran samo za plavuše smjestio se u srcu Pariza, u uličici Pré aux Clercs glasovitog Saint-Germain-des-Présa. U njemu vlada vješta ruka jednog od najslavnijih francuskih frizera - Francka Vidoffa - čija je osnovna deviza blond is (the most) beautiful

njega plave koseDrage moje plavuše, ovo nije sponzorirani članak niti plaćena reklama... Ako vas put, iz bilo kojeg razloga, nanese u Pariz, stavite na stranu stotinjak eura i dva sata svoga vremena i priuštite si zvjezdano iskustvo dodavanja plavetnila u vaše uvojke kod Francka Vidoffa u njegovom skrivenom St. Germain salonu.

Ma nije stvar u najboljoj frizuri - naime Franck NE šiša već se samo bavi bojom za kosu i to isključivo raznim nijansama plave. Brinete i crnke - ovo nije priča za vas.

U famoznom bijelom interijeru u malenoj uličici kultnog St. Germain-a, Franck Vidoff, zvjezdani pariški frizer, vodi salon uz garantirano fenomenalne pramenove i boju, nudi masažu, francuske šansone, šampanjac i glamur s pariških modnih pista. U cijenu je uključen i Franckov arogantni stav celebrity frizera koji će vam se iz neobjašnjivog razloga osobito svidjeti.

Zaboravite uobičajeno ćakulanje kako biste izbjegle njegovo iznervirano - Mais, on doit se concentrer!!! ("Ali moram se koncentrirati!"). I ne pomišljajte na potamnjivanje - Franck će vas jednostavno poslati na drugu adresu.

Dakle, moje plavuše, ako ste odredile budžet za skupe večere ili Louboutin cipele, radije si priuštite jedno lepršavo i korisno iskustvo s Franckom! Neće vas razočarati niti on niti boja, a po povratku kući osjećati ćete se comme une vraie Parisienne - kao prava Parižanka!

www.franckvidoff.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.