Neovisno o vremenskim prilikama, u Sonnenthermama je uvijek fantastična atmosfera, bez svakidašnjeg stresa, uz puno opuštanja i odličnog spa doživljala za cijelu obitelj. Osim toga, Sonnenpark je prvi hotel u ovom dijelu Europe s mini saunom za bebe... Zbog toga, a i mnogočega drugoga, obitelji dolaze u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgu, u srcu Austrije te uranjaju u čudesan vodeni svijet... Gosti osim bazena hotela mogu uživati i u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi...

sonnentherme

Hotel Sonnenpark u sklopu kojeg se nalaze Sonnentherme, najveći spa i wellness sustav za mame i djecu u Europi, ušao je ove godine u 100 najomiljenijih hotela na svijetu po glasanju korisnika. Njegov predivan vodeni svijet Sunny Bunny čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Sonnentherme nalaze se u mjestu Lutzmannsburg u Austriji, okružene su prekrasnom prirodnom, a raspolažu vanjskim i unutarnjim bazenima, sustavom sauna, nebrojenim igralištima i dječjim atrakcijama. Tu je i vodeni tobogan koji vodi u bazen ugodno tople vode. Djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenome, dok mame mogu previjati svoje bebe na specijalnim, za to predviđenim otocima. Ovdje je baš sve kreirano kako bi olakšalo odmor obiteljima s djecom i bebama.

sonnentherme

Treba svakako istaknuti da je ove godine, Sonnenhotelu dodijeljena nagrada “Holiday Check Award 2018”, što znači da je postao jedan od najomiljenih 99 hotela na svijetu. Prvenstveno zbog različitih animacijskih programa koji se u potpunoj mjeri prilagođavaju zahtjevima djece svih dobi.

sonnentherme

Domaćin i maskota hotela Sonnenpark je jedan mekani zeko vesele naravi - Sunny Bunny,  pa se i igraonica za djecu zove Sunny Bunny Club. Ovdje djeca kuhaju, peku, crtaju i vježbaju s animatorima i mogu pokazati svoju kreativnost u različitim tematskim radionicama. I u vodi i na suhome čovjek ogladni pa je roditeljima i djeci na raspolaganju gurmanski bife s prefinom hranom za odrasle, djecu i bebe. Postoji dio hotela Relax World - mirno mjesto bez vreve za roditelje gdje se mogu odmarati i paziti na djecu.

U školi plivanja Sunnyja Bunnyja nitko neće potonuti. Bebe se mogu upoznati s vodom u specijalnim bazenima dok malo stariji klinci mogu izvesti prve plivačke vježbe. Iz vode jedino odjeljak za igranje može izmamiti djecu, a obožavatelji kina (i djeca i odrasli), mogu gledati filmove u 3D kino dvorani. 

sonnentherme

Atrakcije Sonnenparka su:
● vodeni svijet hotela - “Sunny Bunny Waterworld” s unutrašnjim i vanjskim bazenima, vodenim toboganom, igralištem, otokom za povijanje u pelene i liftom za kolica za bebe
● do vodenog parka Sonnentherme vodi hodnik
● specijalno napravljene sobe za igranje za djecu raznih životnih dobi
● radionica Sunny Bunny Cluba
● igralište s parkom
● vrtni paviljon s mrežom protiv komaraca u središtu hotela
● restoran s posebnim bifeom za bebe i djecu

sonnentherme

Ako ove jeseni planirate kratki bijeg i relaksaciju sa svojim mališanima, onda su Sonnentherme idealan izbor jer ćete se doista moći odmoriti, a vaša će djeca uživati u igri i zabavi.

Više informacija: https://www.sonnentherme.at/hr.html

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.