Seminar "Put prirode", koji se održava na Risnjaku od 15. do 22. srpnja, usmjeren je ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Njegov je cilj pokrenuti snagu i potencijal uma i tijle, čime postižemo osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima

risnjak, put prirode

Na seminaru "Put prirode – bliže svojim izvornim sposobnostima", koji se održava na prekrasnom Risnjaku, resetirat ćete se i napuniti baterije, a u užurbanu svakodnevicu ćete se vratiti s novim elanom i novim životnim perspektivama.

Seminar koji organizira Makronova traje od 15. do 22. srpnja i usmjeren je ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Cilj je pokrenuti vlastite snage i potencijale čime postižemo osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima.

put prirode, risnjak

Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima: jutarnja meditacija i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma, svakodnevno pješačenje uz meditiranje u hodu, vježbe disanja za kvalitetan unos kisika i obnavljanje stanica, vježbe jačanja instinkta i oživljavanje izvornih sposobnosti itd. Tijekom seminara krijepit će vas jednostavno pripremljena cjelovita ekološka hrana uz primjenu tehnika za maksimalno iskorištavanje energije iz hrane.

Autor i voditelj ovog seminara koji se održava od 2000. godine je Zlatko Pejić, vodeći hrvatski stručnjak u području prirodnih stilova življenja:

risnjak

„Risnjak je poput prirodnog hrama  u kojem  tragate za onim  što priroda stvarno jest i upravo zbog toga mi se Risnjak čini kao najbolje mjesto za seminar otkrivanja samoga sebe.", pojašnjava Pejić. „Sam vrh koji je na oko 1500 metara nadmorske visine je fascinantan, a planinarski dom je smješten na Šloserovoj livadi na 1400 metara. S tri strane omeđen je strminama, a mala livada relativno ograničava kretanje. Upravo ta „skučenost" vas tjera da pronađete u sebi točke povezivanja s onim što se događa u neposrednom okruženju. Nasuprot njoj, stoji golema širina i prostranstvo šuma i livada s kojima smo u kontaktu tijekom cijelog dana. Za mene ne postoji bolje mjesto za ovakav seminar i zapravo je jedinstveno mjesto i događaj u svijetu."

www.makronova.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.