Svaki miris 4711 Floral Collection posvećen je jednom sasvim posebnom cvijetu i njegovim jedinstvenim notama - ruži, magnoliji, jasminu i jorgovanu. U cvjetnoj svježini tih varijanti pokazuje se raznolikost kuće mirisa 4711 koja nudi dobrodošlu promjenu u odnosu na omiljeni klasik mirisa. Mirisi se nalaze u tradicionalnoj i jedinstvenoj bočici Molanus mirisa 4711 Echt Kölnisch Wasser, a boje su prilagođene četirima različitim cvjetnim svjetovima novih kompozicija

darivanje cijela1_2

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj miris iz linije 4711 Floral Collection, su:

MARINA šURJAK, STARI GRAD

IVANA GABELIC, SPLIT

ROMANA KETTERER, VARAŽDIN

ANA LOKAS-JURANOV, ZADAR

Buket jarkocrvenih ruža za godišnjicu, šetnja ulicom obrubljenom ljupkim jasminom, prizor bujnoga grma jorgovana, rascvjetala kraljica magnolija: cvijeće govori više od tisuću riječi – a njegov miris također čarobno stvara neslućene osjećaje sreće. Zbog toga se ekstrakti cvijeća povijesno ubrajaju među posebno rado korištene prirodne sirovine i oduvijek su dio repertoara parfumera. Brend 4711, poznat po svojim citrusno-svježim kolonjskim vodama, cvjetnim kreacijama od ruža, jasmina, jorgovana i magnolije želi poručiti nešto posebno lijepo. 

darivanje cijela4

4711 Floral Collection Ruža

Ona je sinonim za ženstvenost i ljubav: ruža se na nježno-voćni način predstavlja u srednjoj noti mirisa, okružena frezijom i ciklamom. Živahan, svjež početak od mandarine, zelenog čaja i bergamota otvara ovu laganu, cvjetnu kompoziciju. U sredini buketa nježna, voćna aroma ruže prozirno je umotana u dašak frezije i ciklame. Uklopljen u meki mošus i sandalovinu, ovaj miris ostavlja nježnu, blagu auru.

darivanje cijela5 (1)

4711 Floral Collection Jasmin

Puni, cvjetni miris bijelog jasmina predstavlja vrlo senzualnu ženstvenost. Slatko-intenzivnoj aromi tog cvjetnog ekstrakta pripisuje se zavodnički učinak. Lagani i citrično-svježi uzmah trija od nerolija, čaja i bergamota nježno uklapa obilne cvjetove jasmina koji u sredini elegantno šire svoj nektar i isijavaju cvjetnu senzualnost. U donjoj noti drvene nijanse i baršunasta aroma tonka-graha s daškom mošusa omogućuju trajnu mirisnu radost.

darivanje cijela3

4711 Floral Collection Jorgovan

Jorgovan očarava kao vjesnik proljeća i izaziva pozitivna sjećanja na vrt u cvatu. Ovaj cvjetni ekstrakt baršunasto i meko isijava posebnu čaroliju. Prepoznatljivi, slatkasti miris jorgovana u svim njegovim bogatim nijansama prate svježi, lagani tonovi mirisa kao što je bergamot, frezija i breskva. U donjoj noti kompozicija kulminira u oblaku od mošusa i sandalovine.

darivanje cijela5

4711 Floral Collection Magnolia

Magnolija je cvijet dražesnosti sa stilom, cvijet ženstvene elegancije, zavodljive ljepote ali i simbol prave ljubavi, ljupkosti i čistoće. Svake godine u proljeće savršeni oblik njezinih cvjetova daruje nam more nježnih boja, dok je osjetan-mekani miris magnolije zaslužan za auru zaluđujuće elegancije. Svježi uzmah nijansi mandarina, naranča i aromatičnog ružičastog papra nadopunjuju ih za 4711 Floral Collection. Oko srednje note magnolije elegantno su se zaigrali bijeli cvjetovi frezije, jasmina, dok je donja nota sastavljena od nježnog kašmerana i tople sandalovine zaslužan za dugotrajni mirisni doživljaj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.