Versace, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova u Martimex parfumeriji na Trgu bana J. Jelačića 11, predstavio je novi cvjetno-voćno-mošusni miris Dylan Purple, inspiriran citrusima Italije, prekrasnim zalaskom sunca, mirisnim povjetarcem, zlatnim pijeskom...

versace dylan purple

Dylan Purple je svijetao i elegantan miris. Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan. Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial® iPomarose®, oboje difuzni i snažni. Belambre® i Ambrofix™pružaju uvjerljiv, elegantan i živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide® potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

versace dylan purple

"Ovaj miris sam kreirao kao poziv na putovanje. Svjež, voćni i zarazni početak, kao posveta ledenim užicima Italije i njezinih kultnih citrusa. Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode. Ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac. Konačno, živopisno drveće i elegancija mošusa koji podsjećaju na zlatni umirujući pijesak", kaže Christophe Raynaud iz Givaudana.

versace dylan purple

Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu. Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

versace dylan purple

Kampanja Dylan Purple prenosi gledatelje u beskrajno ljeto, s protagonisticom Iris Law koja glumi u svojoj drugoj kampanji za brend nakon ovogodišnje kampanje La Vacanza. Redatelj Gordon Von Steiner stvara vizualni nastavak svoje prethodne režije. 

versace dylan purple

Duška Stepanov

Kampanja mirisa Versace Dylan Turquoise s Hailey Bieber u glavnoj ulozi, s inovativnim fluidnim pokretima kamere koji se okreću od scene do scene, od izlaska do zalaska sunca, od bikinija do prekrasnih haljina za zabavu, stvarajući osjećaj imerzivne Versacesphere.

versace dylan purple

Zora Bjelousov

Predstavljanje mirisa održano je uz DJ-a, prekrasno dekoriran ambijent u bojama mirisa i glomazan ekran koji je prikazivao Dylan Purple kampanju, a sam event vodila je prekrasna Jelena Glišić.

versace dylan purple

Mirisi su dostupni u Martimex, Muller i Douglas parfumerijama te na www.martimex.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.