Od malena nam ponavljaju koliko je važno redovito prati zube te brinuti o zdravlju desni i usne šupljine. Naravno, pritom je jedan od najvažnijih koraka u njezi izbor paste za zube. Paste za zube Ben & Anna ne samo da savršeno čiste i štite zube, nego čuvaju i okoliš 

ben & anna paste za zube darivanje

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju mirisnu pastu za zube Ben & Anna - su:

ZDENKA HODAK, ZAGREB

VANJA NOVAK, LUDBREG

MAGDALENA VRGOč, CERNIK

NATAšA HIžAK, VARAŽDIN

Ben & Anna pasta za zube je više od paste za zube jer ne samo da štiti zube, već i okoliš jer dolazi u ekološki prihvatljivom aluminijskom pakiranju koje se može beskonačno reciklirati i stoga je vrijedan doprinos zaštiti planeta. Osim toga, sadrži prirodni natrijev fluorid za jačanje zubne cakline i sprječavanje njezina oštećenja, 100% je veganska, bez parabena, ftalata i mikroplastike. Ali to nije sve! Dostupna je u različitim varijantama, od Spearmint do Wild Berry - za svačiji ukus. 

ben & anna paste za zube darivanje

Pasta za zube Wild Berry

Zahvaljujući prirodnim ekstraktima ananasa i aloe vere, ova pasta za zube posebno nježno čisti, otapa neželjene naslage i njeguje zubno meso. Stvaranje plaka i karijesa također se mogu smanjiti i spriječiti zahvaljujući formuli koja sadrži fluor. Voćno-bobičasta aroma prati vas prilikom pranja zubi uz prekrasan doživljaj okusa.

Pasta za zube Spearmint

Uz moćnu formulaciju ove paste za zube, vaši zubi nisu samo temeljito očišćeni, već i njegovani. Blagi kompleks prirodnih sastojaka smanjuje nastanak karijesa i sprječava neželjene promjene boje. Rashladni okus mente daje osjećaj čistoće u cijelim ustima i također prekrasno svjež dah.

ben & anna paste za zube darivanje

Pasta za zube Cinnamon Orange

Uz potporu listova bosiljka, ova pasta za zube osigurava najnježnije, ali najučinkovitije moguće čišćenje i neutralizira oralnu floru. Dobro osmišljena formula također sprječava promjenu boje i neugodne mirise. Nježne arome naranče i slatkog cimeta također vam pružaju prekrasno aromatično iskustvo okusa.

ben & anna paste za zube darivanje

Pasta za zube Coco Mania

Zubna pasta Ben & Anna svoj učinkovit učinak čišćenja duguje formulaciji s kokosovim uljem. Tropski sastojak iznimno je nježan prema zubnoj caklini, sprječava karijes i osigurava uravnoteženu oralnu floru. U međuvremenu, prirodni natrijev fluorid brine se za smanjenje plaka, ostavljajući vaše zube ponovno blistavo bijelima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.