Vichy Neovadiol Lumiere je beauty adut za ljepši izgled i čvršću kožu, koji u samo jednom potezu mijenja volumen kože i poboljšava njezin sjaj, bez kompromisa što se tiče hranljivih tvari u proizvodu

vichy neovadiol lumiere

U razdoblju menopauze promijenjeno djelovanje hormona, prije svega snižavanje estrogena, usporava aktivnost kože i djeluje na njezin izgled na licu. Ženama nakon 50. godine života smetaju prije svega dva čimbenika povezana sa starenjem kože: crte lica nisu više jasno izražene (na jagodicama, vratu i oko usana) i koža gubi sjaj. Laboratoriji Vichy razvili su njegu Neovadiol Lumiere za ujednačen i ljepši ten, koja pruža najbolji tretman te koži vraća prirodan sjaj.

Kako bi djelovali na različite učinke menopauze na kožu, u Laboratorijima Vichy ispitali su tehnologiju BB cream (Blemish Balms) revolucionarnih hibridnih proizvoda koji potječu iz Azije te spajaju najbolju tehnologiju za njegu i izgled kože. Tako su stvorili prvi proizvod Neovadiol Lumiere za ljepši izgled i čvršću kožu, koji u samo jednom potezu mijenja volumen kože i poboljšava njezin sjaj, bez kompromisa što se tiče hranljivih tvari u proizvodu. Pomoću tehnologije BB cream uspjelo mu je spojiti najbolje s područja sprječavanja starenja i najbolje za lijepi ten.

NEOVADIOL LUMIERE spaja aktivne tvari Proteic Gf za stimulaciju faktora rasta u stanicama i Pro-Xylane za jačanje tkiva koje koži pruža oslonac. Formula proizvoda sa zajedničkim djelovanjem aktivnih sastojaka jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću.

NEOVADIOL LUMIERE na raspolaganju je u univerzalnoj nijansi i odgovara svim tipovima kože: osjetljivoj, normalnoj, miješanoj, suhoj do vrlo suhoj te do 76% nijansi puti.

Cijena tube od 40 ml: 209,52 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.