S obzirom da svi ponekad skinu makeup u žurbi ili čak i preskoče pokoji korak, Lancôme ženama nudi dragocjenu pomoć - dvije nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse mogu se koristiti po želji za potpuno uklanjanje makeupa i čišćenje komadićem vate ili vodom. Novi je ritual uklanjanja makeupa prikladan za sve tipove kože te pruža ugodno osjetilno iskustvo koje donosi učinkovite rezultate

lancome cistaci lica

Bi-Facil Visage, zvijezda brzog uklanjanja makeupa - razvijen je 1991. te je ubrzo postao jedan od najpoznatijih proizvoda te vrste na tržištu. Sada predstavljamo Bi-Facil Visage, dvofaznu formulu s jedinstvenim karakteristikama koje su proslavile stariju verziju, za dubinsko uklanjanje makeupa i učinkovito čišćenje lica. Proizvod valja protresti prije upotrebe, kako bi uljna faza otopila jake pigmente i čestice makeupa, nakon čega micelarna voda s površine uklanja sve ostatke nečistoća. Bi-Facil Visage uspješno i brzo uklanja čak i jako naglašeni makeup, a da pritom ne iritira osjetljivu kožu. Učinkovitost, osjećaj svježine i jednostavan način uporabe ključne su prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

Savjet: kako biste u potpunosti uklonili makeup, komadić vate natopite losionom Bi-Facil Visage i nježno prebrišite lice sve dok ne uklonite sve tragove makeupa. Ujutro ponovite postupak, kako biste nanijeli makeup na savršeno čistu kožu.

Cijena: 237 kn

lancome cistaci lica

Miel-en-Mousse, novi proizvod za uklanjanje makeupa Miel-en-Mousse, proizvod je s dvostrukim djelovanjem koji sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom. Tekstura 2-u-1 nalik na med pri nanošenju privlači čestice makeupa i nečistoća te se u dodiru s vodom pretvara u pjenu, uklanjajući sve preostale nečistoće. Ovaj je proizvod uistinu poseban zbog toga što se može koristiti za uklanjanje najrazličitijih vrsta makeupa, čak i onih najzahtjevnijih, ostavljajući kožu savršeno čistom, što je potvrdilo 91% ispitanica.1
Dodatni je bonus ugodan i iznimno privlačan miris meda i vanilije….

Savjet: iskoristite sve dobrobiti proizvoda Miel-en-Mousse slijedeći tri jednostavna koraka:

1- Istisnite malu količinu proizvoda na dlan te ga nanesite na lice kako bi se zagrijao. Na taj će način doći do promjene teksture, koja veže i uklanja čestice makeupa i nečistoća.
2- Dodajte vodu kako biste dobili emulziju i umasirajte kružnim pokretima. Nastat će delikatna pjena koja uklanja pigmente i nečistoće.
3- Isperite toplom vodom. Rezultat: vaša je koža čista, hidratizirana i zrači zdravim sjajem.

Cijena: 237 kn

lancome cistaci lica

Bi-Facil Eye Make-Up Remover neizostavan je dio rituala uklanjanja makeupa, neovisno o tome volite li smokey eye ili cat eye look. Ovaj je kultni proizvod osvojio nekoliko nagrada te je i dalje jedan od najprodavanijih Lancômeovih proizvoda. U čemu je tajna? U izvanrednoj dvofaznoj formuli koja omogućuje besprijekorno uklanjanje makeupa bez ikakvih iritacija.

Savjet: kako biste učinkovito uklonili makeup, protresite bočicu i nanesite izdašnu količinu proizvoda Bi-Facil Eye Make-Up Remover na komadić vate. Pritisnite je na kapke desetak sekundi kako bi rastopio makeup, a zatim ga nježno uklonite, brišući trepavice od korijena prema vrhovima.

Cijena: 145 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.