Transformirajte svoj dom detaljima u peach fuzz nijansi iz JYSK-a! Ne trebate potpunu renovaciju da biste osvježili svoj prostor. Dodajte elegantne detalje u Pantoneovoj boji godine - jastuke, stolce, ukrasne predmete - i stvorite topao i ugodan ambijent

interijeri pantone peach fuzz

Institut za boje Pantone proglasio je peach fuzz bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče i, naravno, breskve. Kako kažu iz Pantonea, htjeli su se okrenuti boji koja bi se mogla fokusirati na važnost zajednice i okupljanja s drugima, boji čija toplina i gostoljubivost prenose poruku suosjećanja i empatije. Peach fuzz je toplija i nježnija nijansa egzotične i energične narančaste boje breskve, ali s puno mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se jednostavno uklopi u svaki suvremeni dom. 

interijeri pantone peach fuzz

Tim je povodom JYSK predstavio asortiman proizvoda za uređenje doma u aktualnoj peach puzz boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, umjesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama.

interijeri pantone peach fuzz

Dodajte malo boje tako da upotrijebite mekane tekstile poput ukrasnih jastučića kako biste još više utoplili prostor. Ubacite vedre dekice i pripremite omiljen napitak u neodoljivo šarmantnoj šalici.

interijeri pantone peach fuzz

Kako biste smirili tople tonove i napravili ravnotežu u prostoru, pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu s Pantoneovim peach fuzzom, kao što su topla bijela, bež, boja pijeska i kaki, kao i prašnjavo ili nježno ružičasta.

interijeri pantone peach fuzz

Radite li od kuće ili samo želite u potpunosti uživati u obrocima, radni ili blagovaonski prostor uljepšajte stolicama u aktualnoj boji breskve, a u istoj nijansi, vašu dnevnu ili spavaću sobu možete obogatiti ukrasnom zdjelom ili vazom.

interijeri pantone peach fuzz

Za ljubitelje cvjetnih oaza u domu, tu je ružičasto umjetno cvijeće za odabrane prostorije, kao i vaze u kontrastnim bojama. Za potpunu atmosferu poigrajte se postojećim osvjetljenjem i pokušajte osigurati čim više prirodne svjetlosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.