Notes of Zagreb predstavlja The Floral Square, novi miris u svojoj ponudi, čije note donose toplu i osvježavajuću atmosferu u vaš prostor

notes of zagreb zeleni caj

Ako ste obožavatelji zelenog čaja, zaljubit ćete se u jesenski novitet zagrebačkog brenda Notes of Zagreb. Naime, stigao je novi miris The Floral Square koji će vaš dom osvojiti na prvu. Svježina koju mirisu daje zeleni čaj sa zatomljenom oštrinom zelenog papra idealno nadopunjuju tople note ambre i sandalovine. Note ovih mirisa donjet će vam pravu jesen u vaš dom i stvoriti jednu predivnu kućnu atmosferu.

Zagrebačka kuća mirisa Notes of Zagreb ovom mirisu dala je naziv prema popularnom Cvjetnom trgu. Radi se o starom nazivu iz njihove ponude, čija bočica od ove jeseni skriva potpuno novi miris. Od svih nota, u The Floral Square-u najviše se ističe zeleni čaj, čiji miris daje ambijentu jednu mirnoću i toplinu. Idealno se stapa sa svakim prostorom, a u malom mirisnom dućanu Notes of Zagreb-a u Skalinskoj 2 možete ga pronaći u obliku difuzera sa štapićima ili u obliku spreja za kuću. Dolazi u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent.

notes of zagreb zeleni caj

U zadnje tri godine Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, te po izvrsnom dizajnu i ambalaži osmišljenoj do najsitnijih detalja. Sve mirise u ponudi odlikuju pomno birani sastojci, koji donose osveženje i toplinu u prostor i dom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.