Danas su saloni ljepote mjesta gdje se želimo osjećati ugodno i opušteno te se, osim njege kose, noktiju, lica ili tijela, fokus sve više stavlja na atmosferu i pristup. Kalmar Hair & Skin Boutique glasi kao jedno od beauty mjesta u čijem ambijentu i usluzi se uživa baš svaki put 

Kalmar Hair Skin Boutique Rijeka

Užurbana svakodnevica, brojne obaveze i stres s kojim se nosimo, ponekad poprilično loše utječe na našu vanjštinu pa samim time rezultira nemirom iznutra. Možda zvuči površno, ali svaka žena će se složiti s tim – kada je frizura na mjestu, i ona se osjeća ljepše, a samim time sigurnije u sebe.

Kalmar Hair Skin Boutique Rijeka

Uhvatiti 5 minuta samo za sebe, itekako puno znači. Ponekad je dovoljna profesionalna i uredna manikura, par lijepih riječi i dan odmah ljepše započne, a kada se to sve događa u najljepšem ambijentu i s najugodnijim ljudima, rezultat je i puno trajniji od same boje laka koju smo izabrali. Jedno od najpopularnijih mjesta u kojem se uvijek traži termin više je Kalmar Hair & Skin Boutique. 

Kalmar Hair Skin Boutique Rijeka

Upravo radi svoje raznolike i iznimno kvalitetne ponude, Kalmar glasi za jedno od beauty mjesta u kojemu se uživa baš svaki put. Upravo sve te pozitivne strane prepoznala je i lijepa influencerica Tamara Vešović, koja pomno bira u čije će ruke prepustiti svoju kosu. Opuštajući i njegujući tretmani, najugodnije masaže vlasišta, premium proizvodi i brendovi poput Leonor Greyl ili Kérastase - koje obožavaju mnoge beauty entuzijastice, samo su dio ponude koja oduševljava. Lash&Brow lift – jedni su od najpopularnijih tretmana na tržištu trenutno, a precizne i profesionalne ruke Kalmar tima, izvode ga savršeno.

Kalmar Hair Skin Boutique Rijeka

Sve više zadovoljnih klijentica zaljubilo se u umirujuće rituale koje nudi ovaj prekrasan beauty boutique, jer osim prekrasne frizure, manikure ili depilacije, upravo su rituali ono čemu teži svaka moderna žena. Osjećaj zadovoljstva ono je što na pozitivan način stvara ovisnost, a Opatijska ulica 9 u Rijeci adresa je na kojoj će vas dočekati uvijek nasmijan tim djevojaka u čijim ste rukama potpuno sigurne. Više informacija, novosti i inspiracije možete potražiti i na službenom Instagram profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.