U samom srcu grada Zagreba, u novootvorenoj trgovini Garden, ljubitelji zdrave hrane po prvi puta moći će pronaći organsko kravlje i kozje mlijeko te mliječne proizvode poput kravljeg i kozjeg jogurta, pudinga, voćnog jogurta, maslaca i sireva... Njamiiii

trgovina garden, masarykova, zagrebNakon trgovine Garden u zagrebačkom Prilazu Đure Deželića 87, otvoren je još jedan, i to u centru grada, u Masarykovoj 1. Svojim kupcima Garden nudi široku paletu proizvoda, njih više od tri tisuće.

U srcu grada ljubitelji zdrave hrane po prvi puta moći će pronaći organsko kravlje i kozje mlijeko te mliječne proizvode poput kravljeg i kozjeg jogurta, pudinga, voćnog jogurta, maslaca i sireva - od kojih je petnaestak vrsta tradicionalnih talijanskih sireva.

Jedino u Gardenu možete pronaći više od deset vrsta svježe pečenog organskog kruha, peciva, pekarskih proizvoda, kao i ekološki proizvedene namirnice od mesa i to bez aditiva - poput pršuta, mortadele, milanske salame pa čak i pilećih hrenovki.

Bez obzira što je ljeto iza nas, a jesen pred vratima, u Gardenu se još uvijek možete osvježiti organskim sladoledima - mliječnim, voćnim, sojinim ili onima od riže. Tu je i veliki zbor polugotovih jela poput njoka, tortellina, raviola i pizze koji se mogu naći samo u  Gardenu.

Autori koncepta Garden promiču filozofiju organske hrane kroz proizvode iz ekološke proizvodnje i uzgoja ZA CIJELU OBITELJ. Proizvodi u Gardenu namijenjeni su svima koji se žele zdravo hraniti i zdravo živjeti. S obzirom na lokaciju, svaka šetnja gradom može završiti u Gardenu koji će vas oduševiti svojom raznolikom ponudom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.