Nova kolekcija hrvatskog modnog studija Etna Maar inspirirana je filmom "The Matrix". Baš poput glavnog junaka Nea, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, krenula je u bitku sa "strojem" koji diktira što se mora nositi ove sezone. Pred sebe je postavila izazov: pokazati kako su modni trendovi samo iluzija za koju je netko, u određenom trenutku, odlučio da će biti istinita

etna maar zima 2015

Nova kolekcija Andrijane Subotić Pjajčik tj. studija Etna Maar, simboličnog naziva "The One", namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva. Obraća se modnim buntovnicima koji aktualne trendove koriste samo kao inspiraciju i interpretiraju ih na sebi svojstven način.

U samoj je kolekciji vidljiva "borba" avantgardnih krojeva s tri aktualna trenda: minimalizmom, raskošnom slojevitošću i vječnom ljubavi prema crnoj boji.

etna maar zima 2015

etna maar zima 2015

Kolekcija uključuje bogata pletiva izrađena od efektne vunene pređe – zaštitni znak Etne Maar, duge kapute i haljine koje izgledaju poput skulptura. Prevladavaju crna, siva i petrolej zelena boja. Od materijala su korišteni vuna, neopren, pamuk i umjetno krzno, a na bazičnim odjevnim predmetima  poput majica, potkošulja ili tajica pojavljuje se print s programskim kodom Etna Maar web stranice.

Snimanje kampanje za kolekciju "The One" realizirano je u Zagrebu, u produkciji portala moda.hr, nekoliko dana prije osmog nastupa Andrijane Subotić Pjajčik na Cro A Porteru.

etna maar zima 2015

Ulogu zaštitnog lica kolekcije za jesen/ zimu 2014./15. odigrala je fantastična Ivana Severinac (Taliamodel) pred objektivom fotografkinje Karmen Poznić. Kompletno žensku ekipu sa snimanja zaokružuju Tena Bašić, koja se pobrinula za make-up, i Nina Dundur koja potpisuje frizuru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.