Kao zaštitna lica svoje nove kolekcije dizajnerica Anamarija Asanovic i bivša odbojkašica Vesna Jelić za svoj brand 82score88, angažirale su mlade i perspektivne sportaše koji su se za ovu modno-sportsku priču našli u ulozi modela

82score88

Njihov odabir nije slučajan, upravo to su djeca još poznatijih velikana hrvatskog sporta. Tako odbojkaški teren na trenutak modnom ulogom zamijenila je odbojkašica Ana Ušić čiji su roditelji, mama Snježana bivša odbojkašica i otac Sven Ušić bivši košarkaš. Upravo svojim vedrim duhom i energijom Ana je u ovoj priči utjelovila anđela koji s osmjehom hrabro korača sportskim i životnim terenima.

82score88

82score88

U ulozi modela našao se i sin legendarnog vatrenog Aljoše Asanovića, mladi nogometaš Antonio Asanović koji svojom neposrednošću pokazuje kako je 82score88 odjeća zabavna, mladenačka i potpuno odgovara njegovom karakteru.

82score88

82score88

Ulogu Mr. Cool pripala je sinu legendarnog košarkaša Franje Arapovića – mladom košarkašu Marku Arapoviću koji odlično pokazuje kako su sport i sportski način života lifestyle koji živi i izvan košarkaškog terena jer upravo ovakva odjeća omogućava mu slobodu kretanja i udobnost.

Kolekcija 82score88 dostupna je u Zagrebu u concept store Iggy i u splitskom ID.

Kampanja: 82score88 (Anamarija Asanovic &Vesna Jelic) 2014./15
Modeli: Ana Ušić, Antonio Asanović, Marko Arapović
Fotografije: Rajna Raguž, ЯR Photography

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.