Najkreativnije ime hrvatske modne scene Juraj Zigman priredio je spektakularni presjek svojeg višegodišnjeg rada. Povodom premijernog predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show za svoje goste i odabrane fashioniste, na kojem je Zigman predstavio retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija

zigman, hauba lauba

Senzacionalna revija održala se u prostoru Hauba@Lauba u Zagrebu – prostoru koji odiše industrijskim šikom. Brojne poznate osobe došle su popratiti ovaj jedinstveni događaj održan pod kreativnom palicom umjetničkog direktora Viktora Drage, koji je svojevrsna uvertira u predstojeći Schwarzkopf Cro a Porter.

zigman, hauba lauba

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici podsjetili smo se sjajnih trenutaka iz Zigmanove višegodišnje karijere. Juraj je ponovo potvrdio je status enfant terriblea domaće modne scene. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima. Kako je sam izjavio bilo mu je iznimno bitno pokazati kako se prve kreacije bez problema mogu kombinirati s novijima te je pokazao kako uvijek ostaje vjeran vlastitoj estetici i viziji.

zigman, hauba lauba

zigman, hauba lauba

„Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom", izjavio je Juraj Zigman.

zigman, hauba lauba

2007. godine debitirao je na Cro A Porteru i od tada neprestano oduševljava hrvatsku javnost. Njegov dizajn rado odjevaju poznate dame stoga ne čudi što ovu modnu poslasticu nisu htjele propustiti Nikolina Ristović, Ana Rucner, Tihana Harapin Zalepugin, sestre Boudoir, braća Sinković, Maja Lena Lopatny, Mia Kovačić, Miran Kurspahić te mnogi drugi. Prostor Hauba@Lauba poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost, a Viktor Drago iznova nas je oduševio pobrinuvši se da događaj bude na najvišoj produkcijskoj razini. Iz tog razloga s nestrpljenjem isčekujemo početak Schwarzkopf Cro A Portera i nove modne poslastice ove sezone.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.