Luksuzne ogrlice u limitiranoj ediciji s potpisom brenda Krinkit, brenda nakita koji izrađuje dizajnerica Petra Grgasović, inspirirane su mudrošću i ljepotom drevnih Egipatskih božica. Svaka ogrlica nosi ime jedne od božica i priča svoju priču. Potrebno je čak mjesec dana da jedna ogrlica bude izrađena, s obzirom da je svaki dio ogrlice ručno izljeven, oblikovan, bojan i ljepljen

krinkit ogrlice 2014

Krinkit maksi ogrlice za 2014. izrađene su od visokokvalitetnog gipsa, akrilnih boja i eko kože. Svake godine, umjetnica i dizajnerica nakita iz Makarske, Petra Grgasović, izrađivat će limitirani broj ovih luksuznih ogrlica, a za ovu 2014. godinu, taj broj je 6. Svaka ogrlica je unikatna, napravljena u samo jednom primjerku za cijeli svijet, izrađena sa jako puno pažnje, ljubavi i strasti.

krinkit ogrlice 2014

Kada stavite ovu ogrlicu oko svoga vrata, osjećat ćete se kao da ste ušli u vremeplov i vratili se u zlatno doba starog Egipta. Mi vam donosimo samo djelić fotografija iz nove kolekcije, dok sve fotografije možete pogledati na www.krinkit.com. Dobrodošli u svijet magije.  

krinkit ogrlice 2014

krinkit ogrlice 2014

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.