Premda božićno raspoloženje izloge trgovina iz godine u godinu zahvaća sve ranije, to mnogima od nas još uvijek nije dovoljno da na vrijeme donesemo odluku o kupovini poklona za naše najbliže. Svi znamo da žene i muškarci imaju različite preferencije, tako žene u pravilu vole modne dodatke koji će im upotpuniti stil, dok muškarci padaju na gadgete munjevitih performansi

apple watch series 1

Općepoznato je da niti jedna kompanija u povijesti nije uspjela na bolji način pomiriti dva tako različita svijeta; svijet visoke tehnologije i visoke mode. Kompanija je naravno Apple, a proizvod koji to dokazuje je Apple watch series 1, najbolji božićni poklon za nju i njega.

Apple Watch Series 1 zaista je proizvod koji donosi najbolje od oba svijeta. Idealan je dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Funkcionalan i lijep, nije tek nešto što se nosi na ruci, on je ključan dio vaše osobnosti. Novi dvojezgreni procesor omogućuje još brže i pouzdanije mjerenje rezultata vježbanja, nadzor zdravstvenog stanja te povezanost s ljudima i informacijama do kojih nam je stalo.

apple watch series 1

Apple Watch Series 1 dolazi u svemirski sivoj, zlatnoj, rozo-zlatnoj te srebrnoj boji kućišta koje je izrađeno od anodiziranog aluminija što garantira laganost, ali i otpornost na oštećenja. Raznolikost boja omogućuje usklađivanje s ostalim omiljenim Apple gadgetima, od Iphonea (od modela 5 nadalje) pa do Beats slušalica. Apple Watch Series 1 dolazi u svemirski sivoj, zlatnoj, rozo-zlatnoj te srebrnoj boji, a sebi ili dragoj osobi možete ga pokloniti već od 2739,00 kn ili 121 kn mjesečno na 24 obroka.

Dostupni su na prodajnim mjestima iStyle - Apple Premium Reseller u zagrebačkim trgovačkim centrima Arena centar te City Centar One West ili na ili na www.istyle.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.