Koliko ''uboda '' na prstima treba  da se otpleše jedan ples, koliko uboda iglom treba da se napravi jedna kreacija? Vjerojatno ni balerina, ni dizajnerica nikad to nisu brojale, one su samo željele svoje osjećaje i promišljanja o svijetu oko sebe iskazati plesom i  kreacijom

etna maar proljece 2017

Tako je i u najnovijoj kampanji  Etne Maar za proljeće ljeto 2017.  balerina zagrebačkog baletnog ansambla  HNK-a  Lucija Radić (dobitnica nagrade Ana Roja) kroz svoje baletne pokrete dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

etna maar proljece 2017

Kolekciju čine  pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež. Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stylinzi prikladni za sezonu koja dolazi. Napravite jedan ''pointe '' (dignite se na prste ), pogledajte oko sebe i hrabrim  piqueom  započnite ovosezonski ples u jednoj od kreacija Etne Maar.

etna maar proljece 2017

etna maar proljece 2017

etna maar proljece 2017

etna maar proljece 2017

Baletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, a grafički obradila Senja Vild.
Šminka: Kristina Atletić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.