Prve Vogue naočale lansirane su 1973. godine i od tada do danas definiraju kozmopolitsku dušu žene koja nosi Vogue. Živimo u svijetu koji daje preveliku važnost našem fizičkom izgledu, definirajući nas prema tradicionalnim standardima koje žene često pokušavaju oponašati kako bi se prepoznale i osjećale poštovanje. U hrabrom i smionom potezu, Vogue Eyewear odlučio je postaviti novu ideju o ljepoti koja nadilazi izglede, stereotipe i generalizacije

vogue suncane naocale

Prava ljepota je sloboda da budete svoji, vaša stvarna "V-strana", "V" kao u Vogueu: osobni stil i način življenja i razmišljanje iz kutije bez pridržavanja unaprijed definiranih standarda. Ljepota pokazuje vlastite brojeve koji nisu vaš konfekcijski broj, nego one koje pokazuju talente koje svatko od nas posjeduje i njeguje tijekom vremena. Ljepota koja karakterizira svaku ženu na drugačiji način i upravo zbog toga čini ju jedinstvenom, pripisujući tom konceptu dublji i trajniji smisao.

vogue suncane naocale

Nije važno izgleda li vaša kosa savršeno. Sve dok se zabavljate, jedina pravila o ljepoti koju trebate slijediti su ona koja dopuštaju vašoj osobnosti da sja. Nije riječ o boji vaših očiju, savršenom make-upu ili zavodničkom pogledu. Radi se o tome kako vidite svijet koji stvarno čini razliku.

vogue suncane naocale

vogue suncane naocale

Zato jer vas Vogue inspirira i potiče da budete ono što jeste, ovo ljeto izaberite za sebe savršene modele. Možda ste klasičan tip, a možda želite i nešto potpuno drugačije. Izbor je samo na vama.

vogue suncane naocale

 vogue suncane naocale

Cijene: između 678,12 kn i 847,5 kn
Dostupno u optici Optotim

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.