Kampanja za kolekciju jesen/zima 2019 pod nazivom "Čarobni realizam" inspirirana je dramatičnom ženstvenom spiritualnošću, fotografirao ju je Christian MacDonald, a model kolekcije je Adut Akech fotografirana u beskrajno energičnim ulicama New Yorka. Kolekcija sadrži uočljivu kombinaciju oštrog kroja, svilenih haljina i tradicionalne pletenine

hm jesen 2019

Dizajnirana da bude svestrana i bezvremenska, kolekcija "Čarobni realizam" daje ženskom power dressingu potpuno drugačiji izgled za novu eru samopouzdanih žena. Ključni artikli uključuju kaput od talijanske vune s pojačanjima na ramenima, strukirani vuneni kaput, kožne hlače, najlonske kabanice, elegantne pamučne i viskozne bluze, dvobojne čizme do koljena i lepršave haljine napravljene od recikliranog poliestera.

hm jesen 2019

Upečatljiva paleta boja uključuje jesenske smeđe i zelene boje isprepletene žarko crvenom i izražajno žutom, zajedno s printevima koji su inspirirani magnetnim poljima.

hm jesen 2019
"Bili smo inspirirani idejom pronalaska čarolije u svakodnevnici. Svaki artikl u ovoj kolekciji je dizajniran da osnaži modernu ženu koja traži bezvremensku odjeću s nježnim i spiritualnim elementima. U ovoj kolekciji se nalazi veliki broj klasičnih komada odjeće koji se mogu uklopiti u urbani životni stil, komadi koji će trajati i biti moderni još dugi niz godina", riječi su Angelice Grimborg, H&M Studio Koncept dizajnerice.

 hm jesen 2019

"Ova kolekcija slavi modernu ženu. Ona je slobodna, osnažena i bori se za svoja uvjerenja. Ona se odijeva za samu sebe, što se odražava kao mješavina klasičnih oblika i avangardnih komada. Odlučili smo fotografirati kolekciju na živahnim ulicama New Yorka – koji je centar energije i raznolikosti – kako bismo pokazali duh slobode, snage i energije", rekla je Ludivine Poiblanc, stilistica i kreativna savjetnica o limitiranoj H&M Studio kolekciji, koja uvijek ide korak naprijed, a razvijena je od strane posvećenog internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu.

hm jesen 2019

hm jesen 2019

hm jesen 2019

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.