Mauro Massarotto predstavlja ekskluzivnu Sheriff & Cherry suradnju s danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA - četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala

sheriff nad cherry i elka

Sheriff & Cherry tim i njihov kreativni "papa" Mauro Massarotto odavno su nas razmazili svojim zanimljivim ekskluzivnim modnim suradnjama. Prisjetimo se samo velike modne suradnje sa slavnom grčkom draguljarkom Ileanom Makri ili pak s luksuznom robnom kućom Liberty London s kojima je Massarotto lansirao limitirane serije sunčanih naočala. Oduševile su nas i nedavna suradnja s novootvorenim luksuznim hotelom Grand Park Rovinj, a u sjećanju su nam i suradnje sa španjolskom brendom modnih dodataka Woof za slavni pariški Collete, kao i modno-glazbena suradnja s australskim glazbenicima The Presets.

sheriff nad cherry i elka

Bilo je samo pitanje vremena kad će nas Massarotto i njegov tim iznenaditi novom suradnjom nakon što je ovog proljeća Sheriff & Cherry predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima. I doista, nije trebalo dugo čekati! Ove jeseni Sheriff & Cherry nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej. I upravo u trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije dane i spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

sheriff nad cherry i elka

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA. Nakon ovoga doista više nitko nema izgovora kazati kako zbog vremenskih (ne)prilike nije dobra prigoda za odjenuti Sheriff & Cherry.

sheriff nad cherry i elka

Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante. Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih "olimpijskih" boja tzv. Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini. Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava te model Ernest Olimpic u kombinaciji "olimpijskih" boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama. Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u neon žutoj opciji te u kombinaciji "olimpijskih" boja.

sheriff nad cherry i elka

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te u B.A.R.A.B.A. Storeu u Radićevoj ulici u Zagrebu, koji u ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.