Ako želite pobjeći od svakodnevnog užurbanog života, tražite utočište daleko od velikih, bučnih gradova, ili samo volite prirodu – Jela i Smreka pravo su mjesto za vas. Sve bajke imaju slične početke i završetke, ali ova je drugačija. U njoj svoju najljepšu priču kreirate sami

gorska bajka kuca za odmor

U Gorskoj bajci smjestile su se dvije kuće za odmor, Jela i Smreka – dvije gorske kuće sagrađene u rustikalnom stilu, okružene samo prirodom. Svaka kuća gostima pruža luksuzni smještaj uključujući saunu, hidromasažni bazen, podno grijanje, kamin i pregršt razne opreme, a sve to po prihvatljivoj cijeni. Kuće su kategorizirane sa 4 zvjezdice i svaka može primiti 4 +2 gosta. Za  male goste u dvorištu se nalazi dječje igralište s ljuljačkama i toboganom.

gorska bajka kuca za odmor

Gorska bajka nalazi u selu Stara Sušica u kojem se može pogledati prekrasan kameni dvorac Stara Sušica kojeg je izgradila obitelj Frankopan i u kojem se tijekom ljeta za djecu organizira Harry Potter škola magije. Pored dvorca se nalazi novootvoreni Centar za velike zvijeri. Kuće su smještene na rubu šume i predstavljaju idealno mjesto za odmor i opuštanje u prirodi. Ako se gostima ne da nigdje ići autom, kroz šume koje okružuju kuće, prolaze kilometri i kilometri šumskih puteva savršenih za višesatne šetnje i vožnju biciklom.

gorska bajka kuca za odmor

Gosti koji žele aktivniji odmor zimi se mogu sanjkati u Gorskoj bajci ili na nekom od obližnjih sanjkališta, skijati na jednom od obližnjih skijališta (Petehovac i Čelimbaša) ili klizati u Delnicama, a ljeti planinariti, voziti bicikl ili se kupati u nekom od obližnjih jezera ili rijeka.

gorska bajka kuca za odmor

U blizini Gorske bajke, unutar 30-ak minuta vožnje autom, možete posjetiti i doživjeti više prirodnih ljepota i znamenitosti Gorskog Kotara npr. Kanjon kamačnik, Lokvarsko jezero, Spilja Lokvarka, Jezero Bajer, Jezero Lepenica, Spilja Vrelo, Park šuma Golubinjak, Orlove stijene, Bijele i Samarske stijene, Nacionalni park Risnjak, Zeleni vir i Vražji prolaz, Kaubojsko selo Roswell...

gorska bajka kuca za odmor

gorska bajka kuca za odmor

gorska bajka kuca za odmor

gorska bajka kuca za odmor

gorska bajka kuca za odmor

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.