Novi rovinjski hotel Monte Mulini odvest će vas u drugu dimenziju - dimenziju sjaja, raskoši i luksuznog hedonizma

monte mulini sobeČak i ako se niste rodili sa srebrnom žlicom u ustima, ne znači da ne smijete maštati o odmoru iz snova u ultramodernom hotelu na obali Mediterana. A boravak u hotelu Monte Mulini nudi baš to - odmor iz snova okupan luksuzom, za publiku koja se ne brine koliko će i na što potrošiti, a istovremeno traži samo najbolje.

Zapravo, dobro odgojena i prebogata klijentela koja odsjeda u hotelima poput Monte Mulinija ne raspravlja o novcu - jer to je tako neukusno. Osim po visoko personaliziranoj usluzi i odličnoj eno i gastro ponudi koje su prilagođene luxury leisure publici , (čitaj: imućnim ljudima u finim odijelima, dobrih manira, obrazovanim i upućenima u svjetske trendove), kao i dizajnerskim rješenjima, hotel se i po cijenama razlikuje po svemu do sada viđenom na hotelskom tržištu Istre, ali i Hrvatske.

Za dizajn i cijeli vizualni brending zaslužna je vodeća konzultantska kompanija za dizajn u području hotelijerstva i zabavljačke industrije - WATG (Wimberly Allison Tong & Goo), u suradnji sa zagrebačkim arhitektonskim studijom ATP. Rezultat su profinjeni interijeri, maštoviti detalji i visoka estetiziranost, koja u nekim trenucima doista oduzima dah.

Zavodljiva igra svjetla i sjene

U uspjeh hotela su uvjereni, prvenstveno zbog njegove pozicije i prometne povezanosti, ali i zbog činjenice da je to prvi internacionalni hotel s pet zvjezdica u regiji. Pri izradi projekta hotela, ekipa se vodila glavnom idejom iskorištenja prednost prirodnog izvora svjetlosti, za što je izrađena i posebna studija o pozicijama hlada i sjene tijekom različitih godišnjih doba. Kako je hotel otvoren tijekom cijele godine, u njega su ukomponirani i ljetni i zimski motivi. Glavna karakteristiku hotela je ogroman stakleni zid s pogledom na zaljev u kojem se može uživati sa zasjenjene terase, a zimi u istarskom restoranu i vinskom podrumu.

Hotel raspolaže sa 109 soba, a cijena noćenja po osobi doseže od nekoliko stotina eura po sobi do tisuću eura u apartmanu, pa nije teško predvidjeti da će prosječan domaći gost u njemu rjeđe odsjedati. 
Ako ste upravo vi bili jedna od onih sretnih beba sa srebrninom i debelim kuvertama ispod krsnog jastuka, priuštite si vikend u rovinjskom Monte Muluniju, prema svemu do sada viđenom, bit će to vikend za pamćenje. Ipak, sve je izglednije - statistika je tu okrutna - da pripadate onoj hrpi od devedeset i devet posto sasvim prosječnih Hrvata kojima je i apartman kod strica u Vodicama - dobitna kombinacija!

monte mulini wellnessUmjetnički wellness s daškom Mediterana

Jedna od najvećih posebnosti hotela Monte Mulinija je njegov wellness centar, i to iz dva razloga - svoje ponude i ljepote svoga interijera. Nudi jedinstvene programe u modernom ambijentu koji je opremljen najsuvremenijom opremom, a prostire se na ukupno 1000m2 i tematski je podijeljen u tri zone: art beuty, art activ i art spa zona.

Kompletna ponuda wellness usluga je usmjerena na tretmane njege lica i tijela, razne masaže,
rituale i blagotvorne kupke. Za specijalne tretmane thalasoterapije koriste se profesionalni
proizvodi izvorne prirodne kozmetike Esensa Mediterana na bazi autohtonih mediteranskih bilja i
morskih supstanci iz našeg mora, a za one najzahtjevnije tu su tretmani iz najboljih svjetskih
kozmetičkih laboratorija iz Amerike, Njemačke i Italije sa luksuznim ritualima sa zlatom,
čokoladom i vinoterapijom.

U wellness timu su profesionalni kozmetičari, terapeuti,aromaterapeuti i fizioterapeuti koji su kreirali posebne tretmane i programe koji se mogu uživati samo u Art wellnessu Monte Mulini. Svi programi i sadržaji izvode se u kombinaciji sa najmodernijim tehnološkim dostignućima zbog čega je wellness centar hotela Monte Mulini smješten u sam vrh wellness ponude u Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.