Osim svojim prekrasnim dizajnom, prirodnim ljepotama kojima je okružen te gastronomskim delicijama kojima je teško odoljeti, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, postao je čuven i po bogatoj i vrlo specifičnoj spa&wellness ponudi. Ona je koncipirana tako da donese savršenu ravnotežu i umu i tijelu

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Svoja osjetila nezaboravno ćete razmaziti u Iaderinom Acquapura SPA prostoru koji se prostire na 6.000 kvadratnih metara. White Spa nudi pregršt wellness tretmana, među kojima su svakako najzanimljiviji tretmani poznatog francuskog brenda Anne Semonin. Prilikom tretmana, vrsni terapeuti kombiniraju eterična ulja sa svježim biljkama i algama za idealnu njegu lica i tijela.

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Adriapura tretmani nose potpis Dalmacije - njeguju tradiciju dalmatinskih izvornih proizvoda i koriste ljekovitost biljaka domaćeg podneblja. Posebno su zanimljivi Intraceuticals tretmani, koji su napravili istinsku revoluciju u terapiji kisikom - prilikom tretmana, bez ikakvih popratnih nuspojava, igala ili čak boli možete učvrstiti i učiniti svoju kožu mlađom.

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Acquapura SPA nudi prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom koji se proteže do 700 kvadratnih metara i nudi saunu, prostore za masažu i tradicionalne Hamam tretmane tijela. Možete uživati u Mimar Sinan potpunoj harmoniji ili Hamam tretmanu u kombinaciji s tradicionalnim dalmatinskim proizvodima koji nemaju samo za cilj očistiti tijelo nego i duh. Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je mistikom Orijenta i holističkim pristupom zdravlju i tijelu. Predstavlja zanimljivu fuziju ljekovitosti dalmatinskog bilja te orijentalnu atmosferu i tretmane.

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera

Acquapura SPA je, dakako, i vizualno prekrasan, posebno sauna s pogledom na more te turski Hamam. Svi ljubitelji vrhunskog wellnessa ovdje će uživati.

www.iadera.falkensteiner.com

Informacije i rezervacije:
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
Tel: +385/(0)23 555 601
E-mail: iadera@falkensteiner.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.